Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » AJDT » workbench build failed 3.0
workbench build failed 3.0 [message #40918] Tue, 28 September 2004 14:11 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: poekel.gmx.de

Hello,

my problem is the following:

I've installed ajdt and aspectj successfully on Eclipse3.0 / WINXP /
Java1.4.2.

But everytime i start eclipse my workspace is hanging up when the project
is build. In eclipse progress bar in the bottom of the workbench appears
"build 0%" and then eclipse crashes.

I've increased the min and max memory to 128m-512m but obviously this
seems not to be the problem...

anyone knows?
thank a lot!

dennis
Re: workbench build failed 3.0 [message #41383 is a reply to message #40918] Fri, 01 October 2004 09:11 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: mchapman.uk.ibm.com

On Tue, 28 Sep 2004 18:11:27 +0000, Dennis wrote:
> I've installed ajdt and aspectj successfully on Eclipse3.0 / WINXP /
> Java1.4.2.
>
> But everytime i start eclipse my workspace is hanging up when the project
> is build. In eclipse progress bar in the bottom of the workbench appears
> "build 0%" and then eclipse crashes.
>
> I've increased the min and max memory to 128m-512m but obviously this
> seems not to be the problem...
>
> anyone knows?
> thank a lot!

Hi,

It's pretty difficult trying to diagnose problems like this. The easiest
thing might be to try creating a new workspace, make sure some simple
projects are working okay, such as the AspectJ examples included with
AJDT, and then creating a new project and copying your source across from
the old version.

Alternatively, answers to the following might narrow things down a
little. I assume you're using the latest version of AJDT, 1.1.12? Did you
have a previous version of AJDT installed - if so which one? Is the
hanging project an AspectJ project? In what way does Eclipse crash? Which
is your Eclipse build id? And is there anything in your .log file?

Regards,

Matt.
Re: workbench build failed 3.0 [message #583454 is a reply to message #40918] Fri, 01 October 2004 09:11 Go to previous message
Matt Chapman is currently offline Matt Chapman
Messages: 429
Registered: July 2009
Senior Member
On Tue, 28 Sep 2004 18:11:27 +0000, Dennis wrote:
> I've installed ajdt and aspectj successfully on Eclipse3.0 / WINXP /
> Java1.4.2.
>
> But everytime i start eclipse my workspace is hanging up when the project
> is build. In eclipse progress bar in the bottom of the workbench appears
> "build 0%" and then eclipse crashes.
>
> I've increased the min and max memory to 128m-512m but obviously this
> seems not to be the problem...
>
> anyone knows?
> thank a lot!

Hi,

It's pretty difficult trying to diagnose problems like this. The easiest
thing might be to try creating a new workspace, make sure some simple
projects are working okay, such as the AspectJ examples included with
AJDT, and then creating a new project and copying your source across from
the old version.

Alternatively, answers to the following might narrow things down a
little. I assume you're using the latest version of AJDT, 1.1.12? Did you
have a previous version of AJDT installed - if so which one? Is the
hanging project an AspectJ project? In what way does Eclipse crash? Which
is your Eclipse build id? And is there anything in your .log file?

Regards,

Matt.
Previous Topic:"java" sources file extensions hardcoded
Next Topic:Can't get AJDT to work...
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 03:00:38 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02074 seconds