Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » Missiing "createItemPropertyDescriptor" in generated code
Missiing "createItemPropertyDescriptor" in generated code [message #392710] Sat, 07 May 2005 14:40 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: thf20022003.yahoo.com

Hi,
I use Eclipse 3.1 Build 05-05-2005 + EMF 3.1 Build 05-05-2005 (latest of
EMF).
When I generated the code, I got undefined method
"createItemPropertyDescriptor".

How to resolve this ?

Thanks,
Tong
Re: Missiing "createItemPropertyDescriptor" in generated code [message #392717 is a reply to message #392710] Sun, 08 May 2005 11:30 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 26152
Registered: July 2009
Senior Member
Tong,

You must not be compiling against the latest image of the code to have
this problem. Maybe you have to run eclipse.exe -clean. Someone else
mentioned this problem previously in the newsgroup and cleaning up their
installation seems to have fixed their problem.


Tong wrote:

>Hi,
>I use Eclipse 3.1 Build 05-05-2005 + EMF 3.1 Build 05-05-2005 (latest of
>EMF).
>When I generated the code, I got undefined method
>"createItemPropertyDescriptor".
>
>How to resolve this ?
>
>Thanks,
>Tong
>
>
>
>
Previous Topic:reusing EMF commands in GEF editor
Next Topic:No model object is available in the News-Wizard
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 12:20:24 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06259 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software