Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMT (Generative Modeling Technologies) » [TCS]:Create a Language project!!
[TCS]:Create a Language project!! [message #379850] Fri, 05 October 2007 14:54 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: joseph.brooth.gmail.com

i have the problem with checked out the AMMAScripts and AMMACore.

is necessary to add CVS Repository ?
so yes I find how I can the configuration with this CVS(the host, the
standard connection.............)

thnx
Joseph
Re: [TCS]:Create a Language project!! [message #379856 is a reply to message #379850] Sat, 06 October 2007 16:48 Go to previous messageGo to next message
Frédéric Jouault is currently offline Frédéric Jouault
Messages: 572
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Please, see answer to your previous post.


Regards,

Frédéric Jouault


Joseph Brouth wrote:
> i have the problem with checked out the AMMAScripts and AMMACore.
>
> is necessary to add CVS Repository ?
> so yes I find how I can the configuration with this CVS(the host, the
> standard connection.............)
>
> thnx
> Joseph
>
Re: [TCS]:Create a Language project!! [message #379903 is a reply to message #379856] Mon, 08 October 2007 10:41 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: joseph.Brooth.gmail.com

Hi,
yes I added the All scripts in my workspace but I have remarks for the
following points:

******* build.properties (you can copy and paste
/SampleLanguage/build.properties and modify it).*******

for this file I recovered with one project of ZOO TCS because I did'nt
find "/SampleLanguage/build.properties" how to configure this file?
for me I notched "Custom build"!!
Es this that it is correct?.


******** In the "Targets" tab:--Set "During a Clean" to target "clean"
*****

I dont arrive to fair this point because I found the zone "During a Clean"
desactivate and text posted inside "Builder is not set to run for this
build kind" same thing in the fields "After A clean" and "Auto build"
I tested with the button "Set Targets" but always this zone is desactivate?


how I should make to activate?


finaly for excute my TCS Projects(Model-To project -- Text) how I must
make? Thank you for your Helps.
Joseph
Re: [TCS]:Create a Language project!! [message #380367 is a reply to message #379903] Fri, 16 November 2007 16:49 Go to previous message
Frédéric Jouault is currently offline Frédéric Jouault
Messages: 572
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Please see answer in other thread.


Thanks,

Frédéric Jouault

joseph Brooth wrote:
> Hi,
> yes I added the All scripts in my workspace but I have remarks for the
> following points:
>
> ******* build.properties (you can copy and paste
> /SampleLanguage/build.properties and modify it).*******
>
> for this file I recovered with one project of ZOO TCS because I did'nt
> find "/SampleLanguage/build.properties" how to configure this file?
> for me I notched "Custom build"!!
> Es this that it is correct?.
>
>
> ******** In the "Targets" tab:--Set "During a Clean" to target "clean"
> *****
>
> I dont arrive to fair this point because I found the zone "During a
> Clean" desactivate and text posted inside "Builder is not set to run for
> this build kind" same thing in the fields "After A clean" and "Auto build"
> I tested with the button "Set Targets" but always this zone is desactivate?
>
>
> how I should make to activate?
>
>
> finaly for excute my TCS Projects(Model-To project -- Text) how I must
> make? Thank you for your Helps.
> Joseph
>
Re: [TCS]:Create a Language project!! [message #608054 is a reply to message #379850] Sat, 06 October 2007 16:48 Go to previous message
Frédéric Jouault is currently offline Frédéric Jouault
Messages: 572
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Please, see answer to your previous post.


Regards,

Frédéric Jouault


Joseph Brouth wrote:
> i have the problem with checked out the AMMAScripts and AMMACore.
>
> is necessary to add CVS Repository ?
> so yes I find how I can the configuration with this CVS(the host, the
> standard connection.............)
>
> thnx
> Joseph
>
Re: [TCS]:Create a Language project!! [message #608064 is a reply to message #379856] Mon, 08 October 2007 10:41 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: joseph.Brooth.gmail.com

Hi,
yes I added the All scripts in my workspace but I have remarks for the
following points:

******* build.properties (you can copy and paste
/SampleLanguage/build.properties and modify it).*******

for this file I recovered with one project of ZOO TCS because I did'nt
find "/SampleLanguage/build.properties" how to configure this file?
for me I notched "Custom build"!!
Es this that it is correct?.


******** In the "Targets" tab:--Set "During a Clean" to target "clean"
*****

I dont arrive to fair this point because I found the zone "During a Clean"
desactivate and text posted inside "Builder is not set to run for this
build kind" same thing in the fields "After A clean" and "Auto build"
I tested with the button "Set Targets" but always this zone is desactivate?


how I should make to activate?


finaly for excute my TCS Projects(Model-To project -- Text) how I must
make? Thank you for your Helps.
Joseph
Re: [TCS]:Create a Language project!! [message #608260 is a reply to message #379903] Fri, 16 November 2007 16:49 Go to previous message
Frédéric Jouault is currently offline Frédéric Jouault
Messages: 572
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Please see answer in other thread.


Thanks,

Frédéric Jouault

joseph Brooth wrote:
> Hi,
> yes I added the All scripts in my workspace but I have remarks for the
> following points:
>
> ******* build.properties (you can copy and paste
> /SampleLanguage/build.properties and modify it).*******
>
> for this file I recovered with one project of ZOO TCS because I did'nt
> find "/SampleLanguage/build.properties" how to configure this file?
> for me I notched "Custom build"!!
> Es this that it is correct?.
>
>
> ******** In the "Targets" tab:--Set "During a Clean" to target "clean"
> *****
>
> I dont arrive to fair this point because I found the zone "During a
> Clean" desactivate and text posted inside "Builder is not set to run for
> this build kind" same thing in the fields "After A clean" and "Auto build"
> I tested with the button "Set Targets" but always this zone is desactivate?
>
>
> how I should make to activate?
>
>
> finaly for excute my TCS Projects(Model-To project -- Text) how I must
> make? Thank you for your Helps.
> Joseph
>
Previous Topic:[TCS]:beginning TCS with Eclipse
Next Topic:[TCS]:Creating a Language Project For Plugin Builder
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 19:59:02 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.13265 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software