Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » IMP » Box tools doesn't work under ganymede
Box tools doesn't work under ganymede [message #26608] Mon, 23 February 2009 17:25 Go to next message
Defert Philippe is currently offline Defert PhilippeFriend
Messages: 62
Registered: July 2009
Member
Hello,

the bundle org.eclipse.imp.box_0.1.9 doesn't start under ganymede due to
missing dependency : org.eclipse.platform.sources.
I remove this dependency in the manifest, no errors appear and bundle
start.

Philippe
Re: Box tools doesn't work under ganymede [message #26730 is a reply to message #26608] Tue, 24 February 2009 03:28 Go to previous message
Robert M. Fuhrer is currently offline Robert M. FuhrerFriend
Messages: 294
Registered: July 2009
Senior Member
Defert Philippe wrote:
> Hello,
>
> the bundle org.eclipse.imp.box_0.1.9 doesn't start under ganymede due to
> missing dependency : org.eclipse.platform.sources.
> I remove this dependency in the manifest, no errors appear and bundle
> start.

Hi,

Thanks for pointing this out! I've fixed this in SVN and also in the
new release just posted to our update site:

http://download.eclipse.org/technology/imp/updates

--
Cheers,
-- Bob

--------------------------------
Robert M. Fuhrer
Research Staff Member
Programming Technologies Dept.
IBM T.J. Watson Research Center

IDE Meta-tooling Platform Project Lead (http://www.eclipse.org/imp)
X10: Productive High-Performance Parallel Programming (http://x10.sf.net)
Re: Box tools doesn't work under ganymede [message #574967 is a reply to message #26608] Tue, 24 February 2009 03:28 Go to previous message
Robert M. Fuhrer is currently offline Robert M. FuhrerFriend
Messages: 294
Registered: July 2009
Senior Member
Defert Philippe wrote:
> Hello,
>
> the bundle org.eclipse.imp.box_0.1.9 doesn't start under ganymede due to
> missing dependency : org.eclipse.platform.sources.
> I remove this dependency in the manifest, no errors appear and bundle
> start.

Hi,

Thanks for pointing this out! I've fixed this in SVN and also in the
new release just posted to our update site:

http://download.eclipse.org/technology/imp/updates

--
Cheers,
-- Bob

--------------------------------
Robert M. Fuhrer
Research Staff Member
Programming Technologies Dept.
IBM T.J. Watson Research Center

IDE Meta-tooling Platform Project Lead (http://www.eclipse.org/imp)
X10: Productive High-Performance Parallel Programming (http://x10.sf.net)
Previous Topic:lastest lpg release + IMP = failure
Next Topic:New release of IMP available on eclipse.org
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 04:40:45 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01780 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software