Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Buckminster dev » Re: [buckminster-dev] Project cannot be built?
Re: [buckminster-dev] Project cannot be built? [message #26438] Wed, 08 October 2008 07:35
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3240
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Mark,
What version of Buckminster are you using? Apparently the fragments are
built before their host bundle. I can see that from looking at the build
of the m365.messaging.receiver.feature. It has entries like:


and the pattern is the same every bundle. This problem was recently
resolved. See

Could it be that you are using the latest buckminster pde feature in
your IDE but not in your headless setup?

Thomas Hallgren

Addleman, Mark J wrote:
> I am having trouble building using headless
> Buckminster. I can resolve the entire project with my query, but when
> I try to perform the create action for my product, the
> fails because its prerequisite
> isn’t built. It then says, “Cleaning and
> building all projects is recommended.” Weirdly, the corresponding
> process works in the IDE.
> Attached are the build scripts I’m using along with the output of the
> build.
> ------------------------------------------------------------ ------------
> _______________________________________________
> buckminster-dev mailing list
Previous Topic:[buckminster-dev] Struggling with Buckminster to produce a product
Next Topic:RE: [buckminster-dev] Project cannot be built?
Goto Forum:

Current Time: Thu Oct 27 22:48:46 GMT 2016

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02151 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software