Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Buckminster dev » Bad Manifest for org.eclipse.buckminster.generic and ui
Bad Manifest for org.eclipse.buckminster.generic and ui [message #25899] Mon, 29 September 2008 17:22 Go to next message
Guillaume Chatelet is currently offline Guillaume Chatelet
Messages: 146
Registered: July 2009
Senior Member
I was looking at my loaded Eclipse plugins when I noticed that plugins :
org.eclipse.buckminster.generic
org.eclipse.buckminster.generic.ui
had bad Provider name (empty instead of "Eclipse.org" ) in the Manifest.

I also noticed that those two plugins plus
org.eclipse.buckminster.pde.ui
had a Name not starting with "Buckminster". This is surely not very
important but if you mind I'll correct these entries.

Best regards,
Guillaume
Re: Bad Manifest for org.eclipse.buckminster.generic and ui [message #25940 is a reply to message #25899] Tue, 30 September 2008 01:46 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas Hallgren
Messages: 3228
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Guillaume,
All corrections are for the better of course.

Regards,
Thomas Hallgren

Guillaume Chatelet wrote:
> I was looking at my loaded Eclipse plugins when I noticed that plugins :
> org.eclipse.buckminster.generic
> org.eclipse.buckminster.generic.ui
> had bad Provider name (empty instead of "Eclipse.org" ) in the Manifest.
>
> I also noticed that those two plugins plus
> org.eclipse.buckminster.pde.ui
> had a Name not starting with "Buckminster". This is surely not very
> important but if you mind I'll correct these entries.
>
> Best regards,
> Guillaume
>
Re: Bad Manifest for org.eclipse.buckminster.generic and ui [message #25979 is a reply to message #25940] Tue, 30 September 2008 02:03 Go to previous message
Guillaume Chatelet is currently offline Guillaume Chatelet
Messages: 146
Registered: July 2009
Senior Member
ok, done.

Regards,
Guillaume

Thomas Hallgren wrote:

> Hi Guillaume,
> All corrections are for the better of course.

> Regards,
> Thomas Hallgren

> Guillaume Chatelet wrote:
>> I was looking at my loaded Eclipse plugins when I noticed that plugins :
>> org.eclipse.buckminster.generic
>> org.eclipse.buckminster.generic.ui
>> had bad Provider name (empty instead of "Eclipse.org" ) in the Manifest.
>>
>> I also noticed that those two plugins plus
>> org.eclipse.buckminster.pde.ui
>> had a Name not starting with "Buckminster". This is surely not very
>> important but if you mind I'll correct these entries.
>>
>> Best regards,
>> Guillaume
>>
Previous Topic:[buckminster-dev] NPE during cquery resolve
Next Topic:[buckminster-dev] Struggling with Buckminster to produce a product
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 06:59:26 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01972 seconds