Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Early startup after workbench was initialized
Early startup after workbench was initialized [message #1392604] Wed, 02 July 2014 15:20 Go to next message
Jan Reimann is currently offline Jan Reimann
Messages: 127
Registered: July 2009
Senior Member
Before e4 I used the org.eclipse.ui.Startup extension point which
doesn't work anymore. How is this achieved with Luna?

cheers,
Jan
Re: Early startup after workbench was initialized [message #1393062 is a reply to message #1392604] Thu, 03 July 2014 07:23 Go to previous messageGo to next message
Jan Reimann is currently offline Jan Reimann
Messages: 127
Registered: July 2009
Senior Member
Come on, no ideas?

Jan Reimann wrote:
> Before e4 I used the org.eclipse.ui.Startup extension point which
> doesn't work anymore. How is this achieved with Luna?
>
> cheers,
> Jan
Re: Early startup after workbench was initialized [message #1396612 is a reply to message #1393062] Tue, 08 July 2014 14:51 Go to previous message
Christophe Bouhier is currently offline Christophe Bouhier
Messages: 937
Registered: July 2009
Senior Member
On 03-07-14 09:23, Jan Reimann wrote:
> Come on, no ideas?
Is it a bug or intentional not working/deprecated. Come on, give us more
info! BTW, you could try the e4 forum as well.
>
> Jan Reimann wrote:
>> Before e4 I used the org.eclipse.ui.Startup extension point which
>> doesn't work anymore. How is this achieved with Luna?
>>
>> cheers,
>> Jan
Previous Topic:Statement break down
Next Topic:Hide existing wizard entries from File > New Wizard
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 07:12:08 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01530 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software