Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Oomph » Error opening user.setup after removing installation
Error opening user.setup after removing installation [message #1387113] Tue, 24 June 2014 08:51 Go to next message
Boris Brodski is currently offline Boris Brodski
Messages: 85
Registered: July 2009
Member
Hello,


after removing an installation (eclipse+ws+repo), user.setup file can't be opened any more.

The editor shows an error:

Problems encountered. Click the 'Details' button for further information

In the Details:

java.io.FileNotFoundException: C:\path\to\installation\eclipse\configuration\org.eclipse.oomph.setup\installation.setup
java.io.FileNotFoundException: C:\path\to\installation\ws\.metadata\.plugins\org.eclipse.oomph.setup\workspace.setup
Workaround: Remove corresponding "setupTask" XML-tags from user.setup


Did I missed something or is it a bug?


Cheers,
Boris
Re: Error opening user.setup after removing installation [message #1387128 is a reply to message #1387113] Tue, 24 June 2014 10:10 Go to previous messageGo to next message
Eike Stepper is currently offline Eike Stepper
Messages: 5537
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Boris,

The newest builds have a fix to handle this (kind of normal) situation more nicely. It switches the editor into a mode
where all involved resources are shown, together with live validation that gives you a better user experience.

Cheers
/Eike

----
http://www.esc-net.de
http://thegordian.blogspot.com
http://twitter.com/eikestepper


Am 24.06.2014 10:51, schrieb Boris Brodski:
> Hello,
>
>
> after removing an installation (eclipse+ws+repo), user.setup file can't be opened any more.
>
> The editor shows an error:
>
> Problems encountered. Click the 'Details' button for further information
>
> In the Details:
>
> java.io.FileNotFoundException: C:\path\to\installation\eclipse\configuration\org.eclipse.oomph.setup\installation.setup
> java.io.FileNotFoundException: C:\path\to\installation\ws\.metadata\.plugins\org.eclipse.oomph.setup\workspace.setup
> Workaround: Remove corresponding "setupTask" XML-tags from user.setup
>
>
> Did I missed something or is it a bug?
>
>
> Cheers,
> Boris
Re: Error opening user.setup after removing installation [message #1387135 is a reply to message #1387128] Tue, 24 June 2014 10:58 Go to previous message
Boris Brodski is currently offline Boris Brodski
Messages: 85
Registered: July 2009
Member
Hello Eike,


Thank you. This sound great!


Cheers,
Boris
Previous Topic:Index out of bounds when trying to create new setup model
Next Topic:Version constraints in requirements for Targlet and P2
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 13:49:26 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02474 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software