Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » ATL » Ant build failed
Ant build failed [message #1370053] Tue, 20 May 2014 21:27 Go to next message
UmaShankar Subramani is currently offline UmaShankar Subramani
Messages: 136
Registered: December 2011
Location: SWEDEN
Senior Member
When I tried to build my Ant build, it fails. I get the following error message:

Any help?

Buildfile: F:\SMOG\Kepler\workspace\ModelDifference\Launch_MMD2ATL.xml
loadModels:

BUILD FAILED
F:\SMOG\Kepler\workspace\ModelDifference\Launch_MMD2ATL.xml:49: Problem: failed to create task or type am3.loadModel
Cause: The name is undefined.
Action: Check the spelling.
Action: Check that any custom tasks/types have been declared.
Action: Check that any <presetdef>/<macrodef> declarations have taken place.


Total time: 392 milliseconds
Re: Ant build failed [message #1371170 is a reply to message #1370053] Wed, 21 May 2014 08:45 Go to previous messageGo to next message
Hugo Bruneliere is currently offline Hugo Bruneliere
Messages: 604
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

I recommend you to use the latest version of the ATL ANT tasks.
Also, when you define the launch configuration to run your ANT build, you have to select "Run in the same JRE as the workspace" from the JRE tab.


------------------------------------------
Hugo Bruneliere - R&D Engineer
AtlanMod research team (Inria, EMN & LINA)
Ecole des Mines de Nantes
Nantes - France
------------------------------------------
Re: Ant build failed [message #1374264 is a reply to message #1371170] Thu, 22 May 2014 14:58 Go to previous messageGo to next message
UmaShankar Subramani is currently offline UmaShankar Subramani
Messages: 136
Registered: December 2011
Location: SWEDEN
Senior Member
I am using version 1.8.4 and I guess the recent one is 1.9.

Should I use 1.9?

Yes, I am always running it as "Run in the same JRE as the workspace"

Re: Ant build failed [message #1374265 is a reply to message #1374264] Thu, 22 May 2014 14:59 Go to previous message
Hugo Bruneliere is currently offline Hugo Bruneliere
Messages: 604
Registered: July 2009
Senior Member
Well, there were no recent changes there so both versions should work.

------------------------------------------
Hugo Bruneliere - R&D Engineer
AtlanMod research team (Inria, EMN & LINA)
Ecole des Mines de Nantes
Nantes - France
------------------------------------------
Previous Topic:Regex to compare string
Next Topic:[EMFTVM] What metametamodel I can use?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 03:54:08 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01696 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software