Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » galileo: network connections proxy setup not working
galileo: network connections proxy setup not working [message #232990] Fri, 26 June 2009 00:57 Go to next message
tony kerz is currently offline tony kerz
Messages: 21
Registered: July 2009
Junior Member
trying to use galileo behind corporate firewall, so i go into:

window->preferences->network connections

enter: proxy, port, user and password
for http, https and socks

then i go into:

install/update->available software sites

and i click on an update site, say, "spring ide" for example,
and click "test connection" and it just hangs...

but the analogous actions in ganymede works like a champ
with the same proxy/port/user/password quadruple.

what am i missing...?
Re: galileo: network connections proxy setup not working [message #232998 is a reply to message #232990] Fri, 26 June 2009 14:43 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: david_williams.linux.vnet.ibm.com

tony kerz wrote:
> trying to use galileo behind corporate firewall
> [...]
> and click "test connection" and it just hangs...
> [..]
I'm not sure its exactly the same issue (I didn't see "hang" mentioned) but
similar issues are being discussed in bug 281472
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=281472
with some workarounds mentioned there.

And, just FYI, I think we in WTP got out of the "network connections"
are a few releases ago (trying to have single, common function), so
you'd probably
get better response from the eclipse.platform newsgroup (if that bug
doesn't help).

Good luck.
Re: galileo: network connections proxy setup not working [message #233021 is a reply to message #232998] Sat, 27 June 2009 00:47 Go to previous message
tony kerz is currently offline tony kerz
Messages: 21
Registered: July 2009
Junior Member
thanks dave,

this other issue seems right in line with what i am experiencing.

good point about this not being a wtp issue,
bad assumption on my part.

appreciate the redirection!

take care,
tony.
Previous Topic:JST Server Adapters twice in Galielo Site
Next Topic:Galileo Server Tools, migration from MyEclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 20 04:02:06 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03689 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software