Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Eclipse Ganymede : undefined command: plug-in='org.eclipse.tm.terminal'
Eclipse Ganymede : undefined command: plug-in='org.eclipse.tm.terminal' [message #229088] Tue, 17 March 2009 13:21
Celinio Fernandes is currently offline Celinio Fernandes
Messages: 5
Registered: July 2009
Junior Member
hi,
i am not sure this problem is related to JBoss 5, but one never knows.
I guess it is a problem with Eclipse IDE 3.4 (Ganymede) maybe one of you
has had this problem before and knows a way to solve it.

Using Eclipse Ganymede 3.4,
i am trying to start JBoss 5, without any project in it.
I get an error message stating that Server Jboss was unable to start
within 999 seconds.

I checked the log file in eclipse .metadate\.log\.log and i get the
following messages :

# !ENTRY org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Warnings while parsing the key bindings from the
'org.eclipse.ui.commands' extension point
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
# !SUBENTRY 1 org.eclipse.ui 2 0 2009-03-17 07:33:34.877
# !MESSAGE Cannot bind to an undefined command:
plug-in='org.eclipse.tm.terminal', id='org.eclipse.tm.terminal.command1'
#
# !ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2009-03-17 07:51:35.883
# !MESSAGE Server JBoss v5.0 CR1 was unable to start within 999 seconds.
If the server requires more time, try increasing the timeout in the server
editor.

Does anyone know where the problem comes from ? It worked before, and I do
not think i have done anything wrong with my eclipse configuration.
I found a similar problem here
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=237425
but there is no obvious solution.

Thanks for helping.
Previous Topic:JBoss startup error - Cound not start server in 50 seconds
Next Topic:Eclipse Ganymede : undefined command: plug-in='org.eclipse.tm.terminal'
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 15 04:26:45 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 2.47743 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software