Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » SWTBot Headless/Commandline Execution Failed(SWTBot Headless execution throws error )
SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1329010] Fri, 02 May 2014 20:26 Go to next message
Fred Clement is currently offline Fred Clement
Messages: 7
Registered: May 2014
Junior Member
Hi

I am trying to execute a sample SWT test application using SWTBot headless environment. The objective is to run the tests via command line.

I have used ant script to run the tests. But, I don't see the test launches the application. I got the error "Could not find IExtension for application: ".

Not sure whether the application plugin should be copied anywhere. When I run the tests via Eclipse IDE, I can able to run the tests without any problem.

I am new to SWTBot tool.

Thanks.

Here is the log file contents.



!SESSION 2014-05-03 01:04:10.074 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=4.3.2.M20140221-1700
java.version=1.7.0_40
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86_64, WS=win32, NL=en_GB
Framework arguments: -application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -classNames com.example.rcpmain.swtbot.tests.Tester -product com.example.rcpmain.rcpmain -testpluginname com.example.rcpmain.swtbot.tests -version 3 -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit.runtime -testApplication com.example.rcpmain.application -testLoaderClass org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestLoader -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit4.runtime
Command-line arguments: -application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -classNames com.example.rcpmain.swtbot.tests.Tester -product com.example.rcpmain.rcpmain -testpluginname com.example.rcpmain.swtbot.tests -version 3 -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit.runtime -testApplication com.example.rcpmain.application -data C:\Users\xxxxxx\workspace/../junit-workspace -dev file:C:/Users/xxxxx/workspace/.metadata/.plugins/org.eclipse.pde.core/pde-junit/dev.properties -debug -consoleLog -os win32 -ws win32 -arch x86_64 -testLoaderClass org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestLoader -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit4.runtime

!ENTRY org.eclipse.equinox.app 0 0 2014-05-03 01:04:20.992
!MESSAGE Product com.example.rcpmain.rcpmain could not be found.

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2014-05-03 01:04:21.994
!MESSAGE Application error
!STACK 1
org.eclipse.core.runtime.AssertionFailedException: null argument:Could not find IExtension for application: com.example.rcpmain.application
at org.eclipse.core.runtime.Assert.isNotNull(Assert.java:85)
at org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.UITestApplication.getApplication(UITestApplication.java:78)
at org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.UITestApplication.start(UITestApplication.java:45)
at org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(EclipseAppHandle.java:196)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(EclipseAppLauncher.java:110)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(EclipseAppLauncher.java:79)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:354)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:181)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:636)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:591)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1450)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1426)

[Updated on: Sun, 04 May 2014 21:40]

Report message to a moderator

Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1332997 is a reply to message #1329010] Sun, 04 May 2014 19:10 Go to previous messageGo to next message
Fred Clement is currently offline Fred Clement
Messages: 7
Registered: May 2014
Junior Member
Instead of executing the ant script, I tried the following command line option.

java -Xms256M -Xmx768M -XX:MaxPermSize=512M -jar c:/Users/xxxx/Downloads/eclipse-standard-kepler-SR2-win32-x86_64/eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.3.0.v20130327-1440.jar -application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -testApplication com.example.rcpmain -testPluginName com.example.rcpmain.swtbot.tests formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.PlainJUnitResultFormatter -className com.example.rcpmain.swtbot.AllTests -os win32 -ws win32 -arch x86_64 -consoleLog -debug

The execution of the above command simply opens the eclipse IDE, not the actual tests.

Here is the log file I got.

Install location:
file:/c:/Users/xxxxx/Downloads/eclipse-standard-kepler-SR2-win32-x86_64/eclipse/
Configuration file:
file:/c:/Users/xxxxx/Downloads/eclipse-standard-kepler-SR2-win32-x86_64/eclipse/configuration/config.ini loaded
Configuration location:
file:/c:/Users/xxxxx/Downloads/eclipse-standard-kepler-SR2-win32-x86_64/eclipse/configuration/
Framework located:
file:/c:/Users/xxxxx/Downloads/eclipse-standard-kepler-SR2-win32-x86_64/eclipse/plugins/org.eclipse.osgi_3.9.1.v20140110-1610.jar
Framework classpath:
file:/c:/Users/xxxxx/Downloads/eclipse-standard-kepler-SR2-win32-x86_64/eclipse/plugins/org.eclipse.osgi_3.9.1.v20140110-1610.jar
Debug options:
file:/C:/Users/xxxxx/Downloads/eclipse-standard-kepler-SR2-win32-x86_64/eclipse/.options not found
Time to load bundles: 5
org.eclipse.m2e.logback.configuration: The org.eclipse.m2e.logback.configuration bundle was activated before the state location was initialized. Will retry after the state location is initialized.
Starting application: 1170
org.eclipse.m2e.logback.configuration: Logback config file: C:\Users\xxxxx\workspace\.metadata\.plugins\org.eclipse.m2e.logback.configuration\logback.1.4.1.20140328-1905.xml
org.eclipse.m2e.logback.configuration: Initializing logback
org.eclipse.m2e.logback.configuration: eclipse.consoleLog=true
!SESSION 2014-05-04 23:44:22.180 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=4.3.2.M20140221-1700
java.version=1.7.0_40
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86_64, WS=win32, NL=en_GB
Framework arguments: -application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -testApplication com.example.rcpmain -testPluginName com.example.rcpmain.swtbot.tests formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.PlainJUnitResultFormatter -className com.example.rcpmain.swtbot.AllTests
Command-line arguments: -application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -testApplication com.example.rcpmain -testPluginName com.example.rcpmain.swtbot.tests formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.PlainJUnitResultFormatter -className com.example.rcpmain.swtbot.AllTests -os win32 -ws win32 -arch x86_64 -consoleLog -debug

!ENTRY org.eclipse.ui 4 4 2014-05-04 23:44:26.686
!MESSAGE Unable to find Action Set: org.eclipse.mylyn.context.ui.actionSet

!ENTRY org.eclipse.ui 4 4 2014-05-04 23:44:26.692
!MESSAGE Unable to find Action Set: org.eclipse.mylyn.doc.actionSet

!ENTRY org.eclipse.ui 4 4 2014-05-04 23:44:26.693
!MESSAGE Unable to find Action Set: org.eclipse.mylyn.tasks.ui.navigation

!ENTRY org.eclipse.ui 4 4 2014-05-04 23:44:26.695
!MESSAGE Unable to find Action Set: org.eclipse.wb.core.ui.actionset
Application Started: 5896
Testsuite: com.example.rcpmain.swtbot.AllTests
Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Time elapsed: 0 sec

Caused an ERROR
Class not found "com.example.rcpmain.swtbot.AllTests cannot be found by com.example.rcpmain.swtbot.tests_1.0.0.201405042318"
org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.EclipseTestRunner$TestFailedException: Class not found "com.example.rcpmain.swtbot.AllTests cannot be found by com.example.rcpmain.swtbot.tests_1.0.0.201405042318"
at org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.EclipseTestRunner.runFailed(EclipseTestRunner.java:284)
at org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.EclipseTestRunner.getTest(EclipseTestRunner.java:246)
at org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.EclipseTestRunner.<init>(EclipseTestRunner.java:222)
at org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.EclipseTestRunner.run(EclipseTestRunner.java:206)
at org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.UITestApplication.runTests(UITestApplication.java:116)
at org.eclipse.e4.ui.internal.workbench.swt.E4Testable$1.run(E4Testable.java:72)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)


!ENTRY org.eclipse.core.jobs 4 2 2014-05-04 23:44:31.304
!MESSAGE An internal error occurred during: "Initializing Java Tooling".
!STACK 0
java.lang.NullPointerException
at org.eclipse.m2e.jdt.internal.MavenClasspathContainerInitializer.getBuildPathManager(MavenClasspathContainerInitializer.java:87)
at org.eclipse.m2e.jdt.internal.MavenClasspathContainerInitializer.initialize(MavenClasspathContainerInitializer.java:48)
at org.eclipse.jdt.internal.core.JavaModelManager.initializeContainer(JavaModelManager.java:2867)
at org.eclipse.jdt.internal.core.JavaModelManager$11.run(JavaModelManager.java:2773)
at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:2345)
at org.eclipse.jdt.internal.core.JavaModelManager.initializeAllContainers(JavaModelManager.java:2813)
at org.eclipse.jdt.internal.core.JavaModelManager.getClasspathContainer(JavaModelManager.java:1897)
at org.eclipse.jdt.core.JavaCore.initializeAfterLoad(JavaCore.java:3990)
at org.eclipse.jdt.internal.ui.InitializeAfterLoadJob$RealJob.run(InitializeAfterLoadJob.java:36)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:53)

Could any one help me please to identify the problem ?

[Updated on: Sun, 04 May 2014 21:41]

Report message to a moderator

Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1334004 is a reply to message #1329010] Mon, 05 May 2014 06:44 Go to previous messageGo to next message
Mickael Istria is currently offline Mickael Istria
Messages: 737
Registered: July 2009
Location: Grenoble, France
Senior Member
Hi,

Can you please try the SWTBot recommandation for command-line execution:
https://wiki.eclipse.org/SWTBot/Automate_test_execution#Command-line ?
Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1334012 is a reply to message #1332997] Mon, 05 May 2014 06:49 Go to previous messageGo to next message
Mickael Istria is currently offline Mickael Istria
Messages: 737
Registered: July 2009
Location: Grenoble, France
Senior Member
> Class not found "com.example.rcpmain.swtbot.AllTests cannot be found by
> com.example.rcpmain.swtbot.tests_1.0.0.201405042318"

This line seems pretty explicit.
You should first check whether this class is in your jar.

--
Mickael Istria
My job: http://www.jboss.org/tools
My blog: http://mickaelistria.wordpress.com
My Tweets: http://twitter.com/mickaelistria
Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1334801 is a reply to message #1334012] Mon, 05 May 2014 15:12 Go to previous messageGo to next message
Fred Clement is currently offline Fred Clement
Messages: 7
Registered: May 2014
Junior Member
Hi Mickael,

Thanks for the reply. I found that I was not using the incorrect test class name, and the error is resolved. Unfortunately, after I ran the following command line option, it only opens Eclipse IDE not the actual application.

Command line:
=============
java -Xms256M -Xmx768M -XX:MaxPermSize=512M -jar c:/XXXXX/eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.3.0.v20130327-1440.jar -application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -testApplication com.example.rcpmain -data C:/XXXXX/workspace -testPluginName com.example.rcpmain.swtbot.tests formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.XMLJUnitResultFormatter,c:/XXXXX/reports/com.example.rcpmain.swtbot.tests.AllTests.xml formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.PlainJUnitResultFormatter -className com.example.rcpmain.swtbot.tests.AllTests -os win32 -ws win32 -arch x86_64 -consoleLog -debug


The test I ran ( totally 2 tests) doesn't do anything great. When I ran the swtbot test via Eclipse IDE, I can't see the actual application gets launched.

Test File
=========
package com.example.rcpmain.swtbot.tests;

import static org.junit.Assert.assertEquals;
import static org.junit.Assert.assertNotNull;
import static org.junit.Assert.assertTrue;

import org.eclipse.swtbot.eclipse.finder.SWTWorkbenchBot;
import org.eclipse.swtbot.eclipse.finder.widgets.SWTBotView;
import org.eclipse.swtbot.swt.finder.junit.SWTBotJunit4ClassRunner;
import org.eclipse.swtbot.swt.finder.widgets.SWTBotShell;
import org.eclipse.swtbot.swt.finder.widgets.SWTBotText;
import org.junit.BeforeClass;
import org.junit.Test;
import org.junit.runner.RunWith;



@RunWith(SWTBotJunit4ClassRunner.class)
public class Tester {
private final SWTWorkbenchBot bot = new SWTWorkbenchBot();


@BeforeClass
public static void beforeTest() {
System.out.println("****Hello Test***");
}
@Test
public void test1() {
System.out.println("Test1 Run***");
}

@Test
public void test2() {
System.out.println("Test2 Run***");
}




}


Output Console Log
==================
Install location:
file:/c:/XXXXX/eclipse/
Configuration file:
file:/c:/XXXXX/eclipse/configuration/config.ini loaded
Configuration location:
file:/c:/XXXXX/eclipse/configuration/
Framework located:
file:/c:/XXXXX/eclipse/plugins/org.eclipse.osgi_3.9.1.v20140110-1610.jar
Framework classpath:
file:/c:/XXXXX/eclipse/plugins/org.eclipse.osgi_3.9.1.v20140110-1610.jar
Debug options:
file:/C:/XXXXX/eclipse/.options not found
Time to load bundles: 5
org.eclipse.m2e.logback.configuration: The org.eclipse.m2e.logback.configuration bundle was activated before the state location was initialized. Will retry after the state location is initialized.
Starting application: 1150
org.eclipse.m2e.logback.configuration: Logback config file: C:\XXXXX\workspace\.metadata\.plugins\org.eclipse.m2e.logback.configuration\logback.1.4.0.20130601-0317.xml
org.eclipse.m2e.logback.configuration: Initializing logback
org.eclipse.m2e.logback.configuration: eclipse.consoleLog=true
Application Started: 6280
Testsuite: com.example.rcpmain.swtbot.tests.AllTests
****Hello Test***
Test1 Run***
Test2 Run***
Tests run: 2, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 0.106 sec

Testcase: test took 0.004 sec
Testcase: test2 took 0 sec
!SESSION 2014-05-05 19:37:34.633 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=4.3.2.M20140221-1700
java.version=1.7.0_40
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86_64, WS=win32, NL=en_GB
Framework arguments: -application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -testApplication com.example.rcpmain -testPluginName com.example.rcpmain.swtbot.tests formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.XMLJUnitResultFormatter,c:/XXXXX/reports/com.example.rcpmain.swtbot.tests.AllTests.xml formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.PlainJUnitResultFormatter -className com.example.rcpmain.swtbot.tests.AllTests
Command-line arguments: -application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -testApplication com.example.rcpmain -data C:/Ebenezer/workspace -testPluginName com.example.rcpmain.swtbot.tests formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.XMLJUnitResultFormatter,c:/XXXXX/reports/com.example.rcpmain.swtbot.tests.AllTests.xml formatter=org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.junit.PlainJUnitResultFormatter -className com.example.rcpmain.swtbot.tests.AllTests -os win32 -ws win32 -arch x86_64 -consoleLog -debug

!ENTRY org.eclipse.egit.ui 2 0 2014-05-05 19:37:42.282
!MESSAGE Warning: EGit couldn't detect the installation path "gitPrefix" of native Git. Hence EGit can't respect system level
Git settings which might be configured in ${gitPrefix}/etc/gitconfig under the native Git installation directory.
The most important of these settings is core.autocrlf. Git for Windows by default sets this parameter to true in
this system level configuration. The Git installation location can be configured on the
Team > Git > Configuration preference page's 'System Settings' tab.
This warning can be switched off on the Team > Git > Confirmations and Warnings preference page.

!ENTRY org.eclipse.egit.ui 2 0 2014-05-05 19:37:42.283
!MESSAGE Warning: The environment variable HOME is not set. The following directory will be used to store the Git
user global configuration and to define the default location to store repositories: 'C:\Users\ebenezer.franklin'. If this is
not correct please set the HOME environment variable and restart Eclipse. Otherwise Git for Windows and
EGit might behave differently since they see different configuration options.
This warning can be switched off on the Team > Git > Confirmations and Warnings preference page.

!ENTRY org.eclipse.core.jobs 4 2 2014-05-05 20:08:42.044
!MESSAGE An internal error occurred during: "Initializing Java Tooling".
!STACK 0
java.lang.IllegalStateException: BundleContext is no longer valid
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl.checkValid(BundleContextImpl.java:931)
at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleContextImpl.getServiceReference(BundleContextImpl.java:528)
at org.eclipse.pde.internal.core.PDECore.acquireService(PDECore.java:359)
at org.eclipse.pde.internal.core.PluginModelManager.initDefaultTargetPlatformDefinition(PluginModelManager.java:587)
at org.eclipse.pde.internal.core.PluginModelManager.initializeTable(PluginModelManager.java:560)
at org.eclipse.pde.internal.core.PluginModelManager.findModel(PluginModelManager.java:902)
at org.eclipse.pde.core.plugin.PluginRegistry.findModel(PluginRegistry.java:110)
at org.eclipse.pde.internal.core.RequiredPluginsInitializer.initialize(RequiredPluginsInitializer.java:27)
at org.eclipse.jdt.internal.core.JavaModelManager.initializeContainer(JavaModelManager.java:2867)
at org.eclipse.jdt.internal.core.JavaModelManager$11.run(JavaModelManager.java:2773)
at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.run(Workspace.java:2345)
at org.eclipse.jdt.internal.core.JavaModelManager.initializeAllContainers(JavaModelManager.java:2813)
at org.eclipse.jdt.internal.core.JavaModelManager.getClasspathContainer(JavaModelManager.java:1897)
at org.eclipse.jdt.core.JavaCore.initializeAfterLoad(JavaCore.java:3990)
at org.eclipse.jdt.internal.ui.InitializeAfterLoadJob$RealJob.run(InitializeAfterLoadJob.java:36)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:53)


Regards
Fred

[Updated on: Tue, 06 May 2014 05:00]

Report message to a moderator

Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1338473 is a reply to message #1334801] Wed, 07 May 2014 04:21 Go to previous messageGo to next message
Fred Clement is currently offline Fred Clement
Messages: 7
Registered: May 2014
Junior Member
There are two things I am concerned.

In the command line argument, I used

-application org.eclipse.swtbot.eclipse.junit.headless.swtbottestapplication -testApplication com.example.rcpmain


When I tried to change the -application argument as org.eclipse.swtbot.eclipse.junit4.headless.swtbottestapplication, it was rejected. Not sure whether the recent headless framework is modified to ignore junit4.

I also noticed that -testApplication argument is ignored by the framework.

For my plugin development, I am using Eclipse Kepler ( for RCP Developers).
Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1338688 is a reply to message #1338473] Wed, 07 May 2014 06:27 Go to previous messageGo to next message
Mickael Istria is currently offline Mickael Istria
Messages: 737
Registered: July 2009
Location: Grenoble, France
Senior Member
On 05/07/2014 10:21 AM, Fred Clement wrote:
> When I tried to change the -application argument as
> org.eclipse.swtbot.eclipse.junit4.headless.swtbottestapplication, it was
> rejected. Not sure whether the recent headless framework is modified to
> ignore junit4.

It's not ignored, it's just that now, there is no distinction between
junit3 and junit4. The headless application is able to run both versions
of test case.

> I also noticed that -testApplication argument is ignored by the framework.
> For my plugin development, I am using Eclipse Kepler ( for RCP Developers).

This seems to be a bug. Please report it to bugs.eclipse.org.
--
Mickael Istria
My job: http://www.jboss.org/tools
My blog: http://mickaelistria.wordpress.com
My Tweets: http://twitter.com/mickaelistria
Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1338876 is a reply to message #1338688] Wed, 07 May 2014 08:11 Go to previous messageGo to next message
Fred Clement is currently offline Fred Clement
Messages: 7
Registered: May 2014
Junior Member
Checking the following code from SWTBot codebase ( v2.2.2), testApplication name is also collected via product Id. Does that mean, I should specify the product name ( or Eclipse Product of the test application plugin ) ?


	
private String getApplicationToRun(String[] args) {
IProduct product = Platform.getProduct();
if (product != null)
return product.getApplication();
for (int i = 0; i < args.length; i++)
if (args[i].equals("-testApplication") && (i < args.length - 1)) //$NON-NLS-1$
return args[i + 1];
return DEFAULT_APP_3_0;
}

[Updated on: Wed, 07 May 2014 08:20]

Report message to a moderator

Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1339348 is a reply to message #1338876] Wed, 07 May 2014 12:39 Go to previous messageGo to next message
Mickael Istria is currently offline Mickael Istria
Messages: 737
Registered: July 2009
Location: Grenoble, France
Senior Member
On 05/07/2014 02:11 PM, Fred Clement wrote:
> Checking the following code from SWTBot codebase ( v2.2.2),
> testApplication name is collected via product Id. Does that mean, I
> should specify the product name ( or Eclipse Product of the test
> application plugin ) ?

Yes, it looks like you should specify the product as well.
You can also submit an enhancement request via bugs.eclipse.org and a
patch to get it working only with testApplication ;)


--
Mickael Istria
My job: http://www.jboss.org/tools
My blog: http://mickaelistria.wordpress.com
My Tweets: http://twitter.com/mickaelistria
Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1355123 is a reply to message #1339348] Wed, 14 May 2014 11:33 Go to previous messageGo to next message
Fred Clement is currently offline Fred Clement
Messages: 7
Registered: May 2014
Junior Member
After I exported the entire test plugin as a "product", the command line arguments "-product" and "-testApplication" were accepted.

Now I am able to run the test scripts.


Do I really need to export the test plugin as a deployable product ?.
Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1355242 is a reply to message #1355123] Wed, 14 May 2014 12:38 Go to previous messageGo to next message
Mickael Istria is currently offline Mickael Istria
Messages: 737
Registered: July 2009
Location: Grenoble, France
Senior Member
Can't you use a built-in product such as org.eclipse.sdk or
org.eclipse.epp.package.standard.product for example ?
--
Mickael Istria
My job: http://www.jboss.org/tools
My blog: http://mickaelistria.wordpress.com
My Tweets: http://twitter.com/mickaelistria
Re: SWTBot Headless/Commandline Execution Failed [message #1384773 is a reply to message #1355242] Sat, 31 May 2014 20:13 Go to previous message
Fred Clement is currently offline Fred Clement
Messages: 7
Registered: May 2014
Junior Member
Hi,

I tried with the standard product IDs, but it throws product not found error.
Previous Topic:Launched workspace error
Next Topic:SWTBot cannot copy/paste on tree items using keyboard shortcuts
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 30 21:38:16 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01985 seconds