Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » BPEL Designer » HTTP Error :500
HTTP Error :500 [message #1307513] Mon, 21 April 2014 16:14 Go to next message
mouna rekik is currently offline mouna rekikFriend
Messages: 2
Registered: April 2014
Junior Member
Hello everyone,
I am creatng a simple Hello World Process using eclipse kepler, apache tomcat 7 and Ode. Every thing goes right until I try the web service,a HTTP error 500 appears and this is the what I found in the httplocalhost:8080odeprocessesHelloWorld

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
org.apache.axis2.AxisFault: The endpoint reference (EPR) for the Operation not found is /ode/processes/HelloWorld and the WSA Action = null
at org.apache.axis2.engine.DispatchPhase.checkPostConditions(
at org.apache.axis2.engine.Phase.invoke(
at org.apache.axis2.engine.AxisEngine.invoke(
at org.apache.axis2.engine.AxisEngine.receive(
at org.apache.axis2.transport.http.util.RESTUtil.invokeAxisEngine(
at org.apache.axis2.transport.http.util.RESTUtil.processURLRequest(
at org.apache.axis2.transport.http.AxisServlet$RestRequestProcessor.processURLRequest(
at org.apache.axis2.transport.http.AxisServlet.doGet(
at org.apache.ode.axis2.hooks.ODEAxisServlet.doGet(
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(
at org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(
at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(
at org.apache.coyote.http11.AbstractHttp11Processor.process(
at org.apache.coyote.AbstractProtocol$AbstractConnectionHandler.process(
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$ Source)
at Source)

PlEASEEE HEL ME TO found out the error
Re: HTTP Error :500 [message #1493511 is a reply to message #1307513] Sun, 30 November 2014 19:23 Go to previous message
Sawsan AbdulRahman is currently offline Sawsan AbdulRahmanFriend
Messages: 2
Registered: November 2014
Junior Member
Did you manage to find a solution ??
I'm getting the same problem.
Previous Topic:Problem with adding a "repreatEvery " in a "OnAlarm" BPEL element from code
Next Topic:BPEL Installation Problem
Goto Forum:

Current Time: Wed Dec 02 05:21:37 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02914 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software