Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Deployment
Deployment [message #220266] Fri, 05 September 2008 14:45 Go to next message
Markus Mehrwald is currently offline Markus MehrwaldFriend
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
Hello all,

I am running Eclipse 3.3.2 with WTP. Since a few days it does not deploy
the hibernate config files anymore but I do not know what I did. The files
are in the source folder like they were all the time but are not in the
extracted war file any more.
Does someone know how to get Eclipse to deploy the files again?

Thank you,
Markus
Re: Deployment [message #220274 is a reply to message #220266] Fri, 05 September 2008 16:56 Go to previous messageGo to next message
Vadim Dmitriev is currently offline Vadim DmitrievFriend
Messages: 74
Registered: July 2009
Member
> Hello all,
>
> I am running Eclipse 3.3.2 with WTP. Since a few days it does not deploy
> the hibernate config files anymore but I do not know what I did. The files
> are in the source folder like they were all the time but are not in the
> extracted war file any more.
> Does someone know how to get Eclipse to deploy the files again?
>
> Thank you,
> Markus

Hi, Markus.

There is similar problem, but with Ganymede released WTP/TPTP. Maybe
this one made it to the winter maintenance release of Europe.
Go to Eclipse preferences -> "java" -> "compiler" -> "building" ->
"output folder". Check "filtered resources" field there. Maybe it
contains "*.xml" filter, which prevents XML's to be included into built
archives.
Most probably this is not the one you encountered, but who knows...
Re: Deployment [message #220318 is a reply to message #220274] Sun, 07 September 2008 22:45 Go to previous messageGo to next message
Markus Mehrwald is currently offline Markus MehrwaldFriend
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
Thank you very much. This solved the problem.
Could it be possible that this comes from one person who works at the same
project and uses Ganymede?

Markus
Re: Deployment [message #220325 is a reply to message #220318] Sun, 07 September 2008 23:36 Go to previous messageGo to next message
Vadim Dmitriev is currently offline Vadim DmitrievFriend
Messages: 74
Registered: July 2009
Member
> Thank you very much. This solved the problem.
> Could it be possible that this comes from one person who works at the
> same project and uses Ganymede?
>
> Markus
>

No, unless you share project/workspace metadata.
Btw, this "filtered resources" field could have been modified by
anything: some Eclipse plugin or manually. My problem was with TPTP:
whenever you try profiling some project - this "filtered resources"
field gets modified.
Re: Deployment [message #220332 is a reply to message #220325] Sun, 07 September 2008 23:51 Go to previous message
Markus Mehrwald is currently offline Markus MehrwaldFriend
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
> No, unless you share project/workspace metadata.
> Btw, this "filtered resources" field could have been modified by
> anything: some Eclipse plugin or manually. My problem was with TPTP:
> whenever you try profiling some project - this "filtered resources"
> field gets modified.

As far as we share them I think it comes from there but his Eclipse makes
everythink correct. I do not have TPTP and I did not install or use any
plugins which I don't have used before. It is strange that this problem
occures suddenly but ok, knowing the solution will help.
Previous Topic:eclipse 3.4 - error export project with wtp editors
Next Topic:Array cannot be resolved error for Linked WebContent
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 23 06:16:03 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.21828 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software