Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Hudson » Downstream build view 1.9-h-1: Missing pictures(wrong url to pictures -> root-context is missing)
Downstream build view 1.9-h-1: Missing pictures [message #1299800] Thu, 17 April 2014 01:59 Go to next message
Denis Schettl is currently offline Denis Schettl
Messages: 13
Registered: December 2013
Location: Schwalbach, Germany
Junior Member
Environment:
OS: Ubuntu Linux
Hudson :3.1.2 (started with extension --prefix=/hudson in variable HDUSON_ARGS in /etc/default/hudson)
Hudson Downstream build view: 1.9-h-1
Running Hudson behind an apache-web-server.

When I look at an job in the downstream build view, all status pictures are missing. The graphic-urls looks like
http:<hostname>///images/16x16/red.png
and the picture is missing. When I call the fixed url
http:<hostname>/hudson/images/16x16/red.png
I can see the picture.

I think that the root-context is not correct handled.

Will this be fixed in hudson 3.2.0 (because of the same problem in the email-plugin and maybe more) or is a new version of the plugin needed?

Thanks for helping ...
Denis

[Updated on: Thu, 17 April 2014 02:02]

Report message to a moderator

Re: Downstream build view 1.9-h-1: Missing pictures [message #1308161 is a reply to message #1299800] Mon, 21 April 2014 20:48 Go to previous messageGo to next message
Winston Prakash is currently offline Winston Prakash
Messages: 391
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
Have you set the correct Hudson URL in the Manage Hudson -> Configure Hudson -> Email Notification (odd place but needed)

Winston Prakash
Eclipse Hudson team
Re: Downstream build view 1.9-h-1: Missing pictures [message #1327614 is a reply to message #1308161] Fri, 02 May 2014 04:44 Go to previous message
Denis Schettl is currently offline Denis Schettl
Messages: 13
Registered: December 2013
Location: Schwalbach, Germany
Junior Member
Hi Winstone,
sorry for the delay, but I was an vacation.

Yes, I have set the "hudson url" in Email Notification and also in the "extended e-mail notification" (this was set because of the wrong url in the automatic generated email to my developers).

[Updated on: Fri, 02 May 2014 04:45]

Report message to a moderator

Previous Topic:Hudson 3.1.2: Error in cascading job workflow control?
Next Topic:Warnings Plug-in 4.23-h-1: Console log file not found
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 31 09:35:10 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.13007 seconds