Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » HTTP Preview Server cant find JRE
HTTP Preview Server cant find JRE [message #218652] Sun, 03 August 2008 18:18 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: tony.r.harrison.btinternet.com

I am running Eclipse Ganymede with WDT 3.0 on a Mac running Leopard.

When I try to start the HTTP Preview server I get an error "Can not Find
JRE executable". My Mac has all the JRE on it 1.x to 1.6. I have set the
JRE default in the preferences of Java and selected the Mac default 1.5.0.
I have tried other settings as well. Is there anything else I should be
setting? Where is it looking for the JRE?
Thanks
Re: HTTP Preview Server cant find JRE [message #220166 is a reply to message #218652] Thu, 04 September 2008 19:56 Go to previous message
Angel Vera is currently offline Angel VeraFriend
Messages: 63
Registered: July 2009
Member

This sounds like a bug, is there something in the .log?

tony.r.harrison@btinternet.com (TonyH) wrote in
news:ee24548af08622b3ce48c4d19d749b60$1@www.eclipse.org:

> I am running Eclipse Ganymede with WDT 3.0 on a Mac running Leopard.
>
> When I try to start the HTTP Preview server I get an error "Can not
> Find JRE executable". My Mac has all the JRE on it 1.x to 1.6. I have
> set the JRE default in the preferences of Java and selected the Mac
> default 1.5.0. I have tried other settings as well. Is there anything
> else I should be setting? Where is it looking for the JRE?
> Thanks
>
>
>


Regards,
--
Angel Vera
WTP Server Tools Developer
Previous Topic:Deploying to or stopping a glassfish server that's already running
Next Topic:[ANN] Proposal for the XML Security Incubating Project
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 16:32:31 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01454 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software