Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » GEF » buttons on editparts not showing at creation
buttons on editparts not showing at creation [message #218498] Mon, 26 June 2006 17:55 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: sempai.robert.gmail.com

Hi everyone,
i have added a draw2D button to one of my editparts, however when i
create a new instance of this edit part the button does not show until i
explicitly select it with the mouse. How do i get the button to display
when the editpart is created?

Extra info:
-button is created and initialized in the editpart(button text, size,
location, etc...)
-button is added to the figure in the editpart.refreshVisuals() method.


Thanks in advance for your help.
Robert.
Re: buttons on editparts not showing at creation [message #218522 is a reply to message #218498] Mon, 26 June 2006 14:24 Go to previous messageGo to next message
Sebastián Gurin is currently offline Sebastián Gurin
Messages: 43
Registered: July 2009
Member
try to add one or two refreshVisuals() in your propertyChange()'s editpart method

On Mon, 26 Jun 2006 11:55:41 -0600
Robert <sempai.robert@gmail.com> wrote:

> Hi everyone,
> i have added a draw2D button to one of my editparts, however when i
> create a new instance of this edit part the button does not show until i
> explicitly select it with the mouse. How do i get the button to display
> when the editpart is created?
>
> Extra info:
> -button is created and initialized in the editpart(button text, size,
> location, etc...)
> -button is added to the figure in the editpart.refreshVisuals() method.
>
>
> Thanks in advance for your help.
> Robert.
Re: buttons on editparts not showing at creation [message #218538 is a reply to message #218522] Mon, 26 June 2006 20:08 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: sempai.robert.gmail.com

i have tried this, however this still does not solve the problem when i
create a new editpart. i still have to select the editpart after it is
created before the button is visible in the ui.

when i create my button in the edit part i have the following code:
....
button.setVisible(true);
figure.add(button);
....

thanks again.
Robert.


Sebastian Gurin wrote:
> try to add one or two refreshVisuals() in your propertyChange()'s editpart method
>
> On Mon, 26 Jun 2006 11:55:41 -0600
> Robert <sempai.robert@gmail.com> wrote:
>
>
>>Hi everyone,
>>i have added a draw2D button to one of my editparts, however when i
>>create a new instance of this edit part the button does not show until i
>>explicitly select it with the mouse. How do i get the button to display
>> when the editpart is created?
>>
>>Extra info:
>>-button is created and initialized in the editpart(button text, size,
>>location, etc...)
>>-button is added to the figure in the editpart.refreshVisuals() method.
>>
>>
>>Thanks in advance for your help.
>>Robert.
Previous Topic:Implement tree in gef
Next Topic:identifying the paths?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 26 01:03:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01616 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software