Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Unknown extension point: 'org.eclipse.wst.server.ui.moduleArtifactAdapters'
Unknown extension point: 'org.eclipse.wst.server.ui.moduleArtifactAdapters' [message #217711] Wed, 16 July 2008 18:57 Go to next message
John J. Barton is currently offline John J. Barton
Messages: 311
Registered: July 2009
Senior Member
I want to implement the extension point for moduleArtifactAdapters.
However I get an error:
Unknown extension point: 'org.eclipse.wst.server.ui.moduleArtifactAdapters'

When I look in my plugin.xml under Dependencies I see
org.eclipse.wst.server.core with an icon that has a tiny 01 instead of
the down right arrow.

If I double click that server.core plugin and go to the Extension Points
tab, I see "moduleArtifactAdapters".

Any hints?
Thanks,
John.
Re: Unknown extension point: 'org.eclipse.wst.server.ui.moduleArtifactAdapters' [message #217768 is a reply to message #217711] Thu, 17 July 2008 18:54 Go to previous message
John J. Barton is currently offline John J. Barton
Messages: 311
Registered: July 2009
Senior Member
John J Barton wrote:
> I want to implement the extension point for moduleArtifactAdapters.
> However I get an error:
> Unknown extension point: 'org.eclipse.wst.server.ui.moduleArtifactAdapters'

Turns out this was a bug, patch available
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=241149
Previous Topic:Using the Merged Model of Deployment Descriptor
Next Topic:Question about virtual component model and org.eclipse.wst.common.component
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 03:38:59 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05522 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software