Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Starting Liferay Tomcat bundle from Eclipse
Starting Liferay Tomcat bundle from Eclipse [message #212935] Fri, 25 April 2008 13:37 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: atarutin.ubm-us.com

I'm trying to start Liferay Tomcat bundle from Eclipse. The bundle is a
Tomcat container and Liferay is installed as a root application. The
container seems to be starting fine but then I get timeout error and the
following message appears in the .log file:

!ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2008-04-24 15:46:07.767
!MESSAGE Timeout waiting for Apache Tomcat v5.5 (Liferay) at localhost to
start. Server did not start after 45s.

There are no error messages in the console.

How can I diagnose the problem? Increase the timeout?

Please advise.

Thank you,

AT.
Re: Starting Liferay Tomcat bundle from Eclipse [message #212946 is a reply to message #212935] Fri, 25 April 2008 13:56 Go to previous messageGo to next message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1309
Registered: July 2009
Senior Member
Aleksandr Tarutin wrote:
> I'm trying to start Liferay Tomcat bundle from Eclipse. The bundle is a
> Tomcat container and Liferay is installed as a root application. The
> container seems to be starting fine but then I get timeout error and the
> following message appears in the .log file:
>
> !ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2008-04-24 15:46:07.767
> !MESSAGE Timeout waiting for Apache Tomcat v5.5 (Liferay) at localhost
> to start. Server did not start after 45s.
> There are no error messages in the console.
>
> How can I diagnose the problem? Increase the timeout?
>
> Please advise.
>
> Thank you,
>
> AT.
>

Try Window -> Preferences -> Server and increase the "Server timeout
delay", assuming you are using WTP 2.0.x or earlier.

Cheers,
Larry
Re: Starting Liferay Tomcat bundle from Eclipse [message #212961 is a reply to message #212946] Fri, 25 April 2008 19:38 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: atarutin.ubm-us.com

Larry Isaacs wrote:

> Aleksandr Tarutin wrote:
>> I'm trying to start Liferay Tomcat bundle from Eclipse. The bundle is a
>> Tomcat container and Liferay is installed as a root application. The
>> container seems to be starting fine but then I get timeout error and the
>> following message appears in the .log file:
>>
>> !ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2008-04-24 15:46:07.767
>> !MESSAGE Timeout waiting for Apache Tomcat v5.5 (Liferay) at localhost
>> to start. Server did not start after 45s.
>> There are no error messages in the console.
>>
>> How can I diagnose the problem? Increase the timeout?
>>
>> Please advise.
>>
>> Thank you,
>>
>> AT.
>>

> Try Window -> Preferences -> Server and increase the "Server timeout
> delay", assuming you are using WTP 2.0.x or earlier.

> Cheers,
> Larry

That definitely helped.

Thank you.

AT.
Previous Topic:How to set Axis2 runtime location programmatically?
Next Topic:How to access project dir from server deploy ant
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 13:57:55 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01821 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software