Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Validation of JSP
Validation of JSP [message #212364] Tue, 15 April 2008 05:40 Go to next message
jan_bar is currently offline jan_bar
Messages: 38
Registered: July 2009
Member
Hi,

I have troubles with JPS validation on Eclipse 3.3.2 WTP 2.0.0.

There are serious trouble with listing bugs:
* I clean a project and get a list of bugs. When I edit some jsp and save
it, all the bugs are removed and only bugs in currently edited files
remain (also the little icon markers are removed)
* Eclipse reports bugs in jsp files, that were already fixed.
Refresh/Clean won't help. Seems like the bug markers are not properly
deleted from metadata

I have also troubles with JSP include directive:

WebContent/inc/common2.jsp:
<%@ page import="java.util.HashMap" %>

WebContent/inc/common.jsp
<%@ include file="common2.jsp" %>

WebContent/main.jsp:
<%@ include file="inc/common.jsp" %>
<%
new HashMap(); // <================== HashMap cannot be resolved to a type
%>

When I include common2.jsp to main.jsp it work, but include from another
include doesn't. Is this bug?

Thank you for any help, Jan
Re: Validation of JSP [message #212400 is a reply to message #212364] Tue, 15 April 2008 13:23 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin Dahyabhai
Messages: 2251
Registered: July 2009
Senior Member
Jan wrote:
> I have troubles with JPS validation on Eclipse 3.3.2 WTP 2.0.0.
>
> When I include common2.jsp to main.jsp it work, but include from another
> include doesn't. Is this bug?
>
> Thank you for any help, Jan

Yes, but please still retry all of this with the latest release, 2.0.2.

--
---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP Source Editing
IBM Rational


---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP, IBM
Re: Validation of JSP [message #212411 is a reply to message #212400] Wed, 16 April 2008 08:12 Go to previous messageGo to next message
jan_bar is currently offline jan_bar
Messages: 38
Registered: July 2009
Member
Thanks for your care, the same behaviour for 2.0.2. I tested with quite
new workspace, generated new Dynamic Web Project and the files above, so
all the settings is standard.

Jan
Re: Validation of JSP [message #212452 is a reply to message #212364] Thu, 17 April 2008 11:36 Go to previous message
jan_bar is currently offline jan_bar
Messages: 38
Registered: July 2009
Member
Definitely a bug, I filed a report:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=227576
Previous Topic:3.0M6
Next Topic:Project Container Project
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 29 16:31:51 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01799 seconds