Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » problems installing/using PyDev
problems installing/using PyDev [message #1275329] Sat, 22 March 2014 18:59 Go to next message
Russell Fulton is currently offline Russell Fulton
Messages: 1
Registered: March 2014
Junior Member
I have just installed eclipse on Mac OS 10.9. I then installed ruby and PyDeV plugins from the market place but when I create a project I do not get a python wizard. Nor is there a PyDev section in the preferences.

The install appeared to run to completion and I was prompted to restart at the end.

If I create a general project and link an existing directory with python code in it the source files show as Xcode icons and double clicking on them opens them in xcode. Not quite what I had in mind Smile
Re: problems installing/using PyDev [message #1276686 is a reply to message #1275329] Mon, 24 March 2014 18:53 Go to previous messageGo to next message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3136
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 03/22/2014 11:23 PM, Russell Fulton wrote:
> I have just installed eclipse on Mac OS 10.9. I then installed ruby and
> PyDeV plugins from the market place but when I create a project I do not
> get a python wizard. Nor is there a PyDev section in the preferences.
>
> The install appeared to run to completion and I was prompted to restart
> at the end.
> If I create a general project and link an existing directory with python
> code in it the source files show as Xcode icons and double clicking on
> them opens them in xcode. Not quite what I had in mind :)

You'll need to get help from those communities: eclipse.org doesn't
produce the plug-ins you're having trouble with.

Cheers.
Re: problems installing/using PyDev [message #1291219 is a reply to message #1275329] Thu, 10 April 2014 16:30 Go to previous messageGo to next message
amanda burma is currently offline amanda burma
Messages: 2
Registered: December 2013
Junior Member
I'm having trouble getting the code completion to work as expected with PyDev. I finally got it installed, but not seeing the results I expected. Anyone have tips getting code completion to work with PyDev? Using
Version: Kepler Service Release 2
Build id: 20140224-0627
Re: problems installing/using PyDev [message #1293207 is a reply to message #1291219] Sat, 12 April 2014 08:03 Go to previous message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3136
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

On 04/11/2014 11:30 AM, amanda burma wrote:
> I'm having trouble getting the code completion to work as expected with
> PyDev. I finally got it installed, but not seeing the results I
> expected. Anyone have tips getting code completion to work with PyDev?
> Using Version: Kepler Service Release 2
> Build id: 20140224-0627

PyDev belongs to appcelerator not Eclipse. You should be aware that it
is written on top of the Eclipse platform but is not a product/project
that is supported by eclipse.org. You'll need to locate a PyDev forum in
which to ask.
Previous Topic:I can't run Eclipse
Next Topic:Eclipse - hide/open blocks
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 29 21:14:12 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08231 seconds