Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » Toolbar button API does not work consistently
Toolbar button API does not work consistently [message #20496] Fri, 06 February 2009 11:18 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: gelineusa.yahoo.com

Hi,

I am trying to create some Junit test with SWTBot. I found out that the API
for clicking on a toolbar button does not consistently work. Specifically,
on the Breakpoints view (in the Debug Perspective), I could not toggle the
"Link with Debug View" but I could do so with the "Skip All Breakpoints"
button in the same view. The piece of code as below:

SWTBotView view = bot.view("Breakpoints");
assertNotNull(view);
view.show();
view.toolbarButton("Skip All Breakpoints").click();
view.toolbarButton("Link with Debug View").click();

The "Link with Debug View" button did not work while the "Skip All
Breakpoints" worked. Further Debug information from the log shows that
different events are issued between them.
Is this a known issue or a bug. If not, any help is appreciated.
Thanks,
Nam
Re: Toolbar button API does not work consistently [message #22381 is a reply to message #20496] Mon, 16 February 2009 11:22 Go to previous messageGo to next message
Joe Luebker is currently offline Joe Luebker
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
Any update on this? Is it a known issue? I have also ran into the same
issue with the "Link with Debug View" button.

Thanks,
Joe

daisy phan wrote:
> Hi,
>
> I am trying to create some Junit test with SWTBot. I found out that the API
> for clicking on a toolbar button does not consistently work. Specifically,
> on the Breakpoints view (in the Debug Perspective), I could not toggle the
> "Link with Debug View" but I could do so with the "Skip All Breakpoints"
> button in the same view. The piece of code as below:
>
> SWTBotView view = bot.view("Breakpoints");
> assertNotNull(view);
> view.show();
> view.toolbarButton("Skip All Breakpoints").click();
> view.toolbarButton("Link with Debug View").click();
>
> The "Link with Debug View" button did not work while the "Skip All
> Breakpoints" worked. Further Debug information from the log shows that
> different events are issued between them.
> Is this a known issue or a bug. If not, any help is appreciated.
> Thanks,
> Nam
>
>
Re: Toolbar button API does not work consistently [message #22454 is a reply to message #22381] Mon, 16 February 2009 11:36 Go to previous message
Ketan Padegaonkar is currently offline Ketan Padegaonkar
Messages: 873
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

It's a known issue in the sense that more than one person has reported this.

However, it's not known what's causing it. It could well be some form of
a contribution that SWTBot does not understand.

If someone could file a bug with some diagnosis around which plugin is
contributing the button and how it is contributed, that would be a good
start for me to look at.

-- Ketan

On 16/2/09 21:52, Joe Luebker wrote:
> Any update on this? Is it a known issue? I have also ran into the same
> issue with the "Link with Debug View" button.
>
> Thanks,
> Joe
>
> daisy phan wrote:
>> Hi,
>>
>> I am trying to create some Junit test with SWTBot. I found out that
>> the API for clicking on a toolbar button does not consistently work.
>> Specifically, on the Breakpoints view (in the Debug Perspective), I
>> could not toggle the "Link with Debug View" but I could do so with the
>> "Skip All Breakpoints" button in the same view. The piece of code as
>> below:
>>
>> SWTBotView view = bot.view("Breakpoints");
>> assertNotNull(view);
>> view.show();
>> view.toolbarButton("Skip All Breakpoints").click();
>> view.toolbarButton("Link with Debug View").click();
>>
>> The "Link with Debug View" button did not work while the "Skip All
>> Breakpoints" worked. Further Debug information from the log shows that
>> different events are issued between them.
>> Is this a known issue or a bug. If not, any help is appreciated.
>> Thanks,
>> Nam
>>
Previous Topic:version number not updated on download page
Next Topic:Table not doubleclicked
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 31 05:35:04 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05176 seconds