Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » ATL » org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.VMException(exception raise while running an atl file)
org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.VMException [message #1272208] Mon, 17 March 2014 10:48 Go to next message
shehla zeb is currently offline shehla zebFriend
Messages: 4
Registered: March 2014
Junior Member
Hello everyone...

i took UML2java example from atlzoo i order to check how atl is working. but i am getting an exception while running an atl program the exception is

org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.VMException: Could not find model element ModelELement from uml

i got a name difference between uml metamodel element that was "ModelElement" and i have written in atl "ModelELement" i have changed it but still the exception is there kindly help me.
Re: org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.VMException [message #1294917 is a reply to message #1272208] Sun, 13 April 2014 22:50 Go to previous messageGo to next message
Sebastian Hubl is currently offline Sebastian HublFriend
Messages: 2
Registered: April 2014
Junior Member
Hey,

did you resolve the problem. I get the same when running ATL programmatically. It cannot find any component of my target model
Re: org.eclipse.m2m.atl.engine.emfvm.VMException [message #1295243 is a reply to message #1294917] Mon, 14 April 2014 05:34 Go to previous message
shehla zeb is currently offline shehla zebFriend
Messages: 4
Registered: March 2014
Junior Member
Not yet.......still looking for solution.....one reason might be that we the given insantce is an object diagram defined using ecore not the actual metamodel of class diagram....
Previous Topic:Example Class2Relational
Next Topic:Running ATL Transformations programmatically inside Android
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 14:38:56 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02330 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software