Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [EMF Forms] Unable to link a EClass to my view model
[EMF Forms] Unable to link a EClass to my view model [message #1269031] Tue, 11 March 2014 09:41 Go to next message
Goulwen Le Fur is currently offline Goulwen Le FurFriend
Messages: 125
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I trying to follow the EMF Forms tutorial.

At the step where I have to link the EClass Task to my view, the opening Selection Dialog offers no choice.

Is there any operation to perform to load my ecore model in the scope of the view model.

Thanks
Re: [EMF Forms] Unable to link a EClass to my view model [message #1269088 is a reply to message #1269031] Tue, 11 March 2014 11:11 Go to previous messageGo to next message
Eugen Neufeld is currently offline Eugen NeufeldFriend
Messages: 52
Registered: March 2012
Member
Hi,
unfortunately we have an issue in the 1.2.0 release in the View Model Editor.

I am preparing the 1.2.1 release at the moment which will fix this issue.

The release will be online in approximately two hours.

Sorry for the inconvenience.

Cheers,
Eugen
--
Eugen Neufeld

Get Professional Eclipse Support: http://eclipsesource.com/munich
Re: [EMF Forms] Unable to link a EClass to my view model [message #1269145 is a reply to message #1269088] Tue, 11 March 2014 12:58 Go to previous messageGo to next message
Eugen Neufeld is currently offline Eugen NeufeldFriend
Messages: 52
Registered: March 2012
Member
Hi,
we released the 1.2.1 Version of ECP/EMF Forms now. You should be able to upgrade you existing installation by selecting the same update page you already used to install EMF Forms. (http://download.eclipse.org/ecp/releases/releases_12)

Cheers,
Eugen
Re: [EMF Forms] Unable to link a EClass to my view model [message #1269166 is a reply to message #1269145] Tue, 11 March 2014 13:27 Go to previous message
Goulwen Le Fur is currently offline Goulwen Le FurFriend
Messages: 125
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Seems better.

Thanks
Previous Topic:[EMF Forms] Dynamic EMF not supported
Next Topic:Teneo + GMF Problems
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 18 00:55:37 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01990 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software