Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » JBoss and Dynamic Web Project (Mac OSX)
JBoss and Dynamic Web Project (Mac OSX) [message #209876] Fri, 07 March 2008 07:03 Go to next message
Brian Lee is currently offline Brian LeeFriend
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
I am using Eclipse 3.3.2 Build M20080221-1800 on Mac OSX. I am also using
the "Dynamic Web Project wizard" and JBoss 4.2.0GA

I was following a tutorial on the eclipse website
( http://www.eclipse.org/downloads/download.php?r=1&file=/ technology/phoenix/europa/EclipseIdeForJeeDevelopers)
and I can't use the Run As -> Run on Server functionality. When I use the
Run on Server functionality I get a java.lang.nullPointerException.

One thing I noticed is the "JBoss v4.2 [JBoss v4.2]" and "Web App
Libraries" libraries in the tutorial are located at the project root.
When I create a dynamic web project they are in the following path: Java
Resources:src -> Libraries.

Why am I getting the java.lang.nullPointerException? Is the library
locations the problem?

Another thing I noticed... I was able to successfully deploy a EJB project
(from the wizard) using the "Run on Server" functionality. The JBoss v4.2
library is in the project root.

Please and thank you for your help. I can share screenshots if you would
like to help. My email is: brian.j.lee@mac.com.
Re: JBoss and Dynamic Web Project (Mac OSX) [message #209882 is a reply to message #209876] Fri, 07 March 2008 07:09 Go to previous messageGo to next message
Brian Lee is currently offline Brian LeeFriend
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
brian.j.lee at mac . com
Re: JBoss and Dynamic Web Project (Mac OSX) [message #209920 is a reply to message #209876] Fri, 07 March 2008 14:19 Go to previous message
Larry Isaacs is currently offline Larry IsaacsFriend
Messages: 1311
Registered: July 2009
Senior Member
Brian Lee wrote:
> I am using Eclipse 3.3.2 Build M20080221-1800 on Mac OSX. I am also
> using the "Dynamic Web Project wizard" and JBoss 4.2.0GA
>
> I was following a tutorial on the eclipse website
> ( http://www.eclipse.org/downloads/download.php?r=1&file=/ technology/phoenix/europa/EclipseIdeForJeeDevelopers)
> and I can't use the Run As -> Run on Server functionality. When I use
> the Run on Server functionality I get a java.lang.nullPointerException.
>
> One thing I noticed is the "JBoss v4.2 [JBoss v4.2]" and "Web App
> Libraries" libraries in the tutorial are located at the project root.
> When I create a dynamic web project they are in the following path: Java
> Resources:src -> Libraries.
>
> Why am I getting the java.lang.nullPointerException? Is the library
> locations the problem?
>
> Another thing I noticed... I was able to successfully deploy a EJB
> project (from the wizard) using the "Run on Server" functionality. The
> JBoss v4.2 library is in the project root.
>
> Please and thank you for your help. I can share screenshots if you
> would like to help. My email is: brian.j.lee@mac.com.
>

Looks like this might be
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=219627.

Cheers,
Larry
Previous Topic:Struts 2 in Eclipse
Next Topic:Run on Server on Linux?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 18 11:39:13 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01999 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software