Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Classpath Container initialisation issue when generating WTP Project
Classpath Container initialisation issue when generating WTP Project [message #209143] Tue, 26 February 2008 15:53
Eclipse User
Originally posted by: sducas.sdmda.com

Hello,

I work on a Code generator that generate One Dynamic Web Project and One
Utility Module Directly in the workspace...

When I call the project.open()... WTP tries to initialize all classpath
containers BUT:

the org.eclipse.jst.j2ee.internal.web.container classpath container call
indirectly the JavaProject.buildStructure() method which tries to access
all initialized containers for calling setChildren(..) on
projectElementInfo...but at this time not all containers are initialized
so the JavaCore tries to return:

manager.getPreviousSessionContainer(containerPath, project); which is
null...(JavaCore line 2530)....

The effect is when I deploy the project half of libraries in classpath
containers (most are USERS LIBRARIES) are not deployed to the server...

I overcomed this problem by linking all my user libraries to the Utility
module instead of the web project and it works, but WTP seems to have
problems when we generate project in the workspace...

By the way... after generating if I close eclipse then restart evrything
works well...but refreshing, closing and reopening project does
nothing...when I go to J2EE Module dependency project preference page, I
deselect all, apply, select all, apply... it works sometime but not
always...

Bye!!
Previous Topic:Re: Tomcat fails to start
Next Topic:javascript content assist
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 12:06:07 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01609 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software