Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Tomcat Connector URIEncoding
Tomcat Connector URIEncoding [message #205923] Sun, 16 December 2007 04:09 Go to next message
Andrew Gaydenko is currently offline Andrew Gaydenko
Messages: 13
Registered: July 2009
Junior Member
I'm using Tomcat 6 with webtools. I'd like to set attribute URIEncoding of
server's Connector element. It seems, it is impossible. Is there another
way to force URI-encoding charset settings?
Re: Tomcat Connector URIEncoding [message #205954 is a reply to message #205923] Mon, 17 December 2007 17:04 Go to previous message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1309
Registered: July 2009
Senior Member
Andrew Gaydenko wrote:
> I'm using Tomcat 6 with webtools. I'd like to set attribute URIEncoding of
> server's Connector element. It seems, it is impossible. Is there another
> way to force URI-encoding charset settings?

Have you tried modifying the server.xml file found in the sub-folder
associated with the Tomcat server that is located in the Servers project
in your workspace? Changes made there should accomplish what you want.
You will have to restart the server to pickup any changes to that file.

Cheers,
Larry
Previous Topic:Is the value of eNS_URI in JspPackage.java wrong?
Next Topic:Increase server startup timeout
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 03:57:48 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07404 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software