Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Deployment assembly failed on Juno
Deployment assembly failed on Juno [message #1240067] Wed, 05 February 2014 16:24 Go to next message
David Delannoy is currently offline David Delannoy
Messages: 2
Registered: February 2014
Junior Member
Hi,

I have a problem in Juno WTP about deployment assembly operation. I have 2 projects in my workspace; one is a Dynamic Web Project and the other a simple java project. I need to include the java project into the web project to run web project in Tomcat 5.5. I use for that the deployment assembly property of the web project. It works well for the dependencies jars of the java project, it means they are added automaticaly in the /WEB-INF/lib directory in Tomcat. However, it doesn't work for the classes of the java project. I've added throw the deployment assembly the java project and it seems that everything is ok because eclipse indicates that a specific jar will be deployed in the WEB-INF/lib but when i run Tomcat, it doesn't work, there is no such jar file in the WEB-INF/lib. Is it a known bug? Did I miss something?

Sorry for my poor english and thank you for you precious help,
David
Re: Deployment assembly failed on Juno [message #1240460 is a reply to message #1240067] Thu, 06 February 2014 14:13 Go to previous messageGo to next message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1310
Registered: July 2009
Senior Member
On 2/5/2014 6:31 PM, David Delannoy wrote:
> Hi,
>
> I have a problem in Juno WTP about deployment assembly operation. I have
> 2 projects in my workspace; one is a Dynamic Web Project and the other a
> simple java project. I need to include the java project into the web
> project to run web project in Tomcat 5.5. I use for that the deployment
> assembly property of the web project. It works well for the dependencies
> jars of the java project, it means they are added automaticaly in the
> /WEB-INF/lib directory in Tomcat. However, it doesn't work for the
> classes of the java project. I've added throw the deployment assembly
> the java project and it seems that everything is ok because eclipse
> indicates that a specific jar will be deployed in the WEB-INF/lib but
> when i run Tomcat, it doesn't work, there is no such jar file in the
> WEB-INF/lib. Is it a known bug? Did I miss something?
>
> Sorry for my poor english and thank you for you precious help,
> David

Just to be sure, which "WEB-INF/lib" are you looking in for the built
jar for the Java project? Is it the one under the WebContent folder in
your Dynamic Web Project or the one down under
".metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp?\wtpwebapps" in your
workspace? Note that it will only appear in the published webapp that
appears under the
".metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp?\wtpwebapps"
directory. If it is not appearing there, then we will need to diagnose why.

Cheers,
Larry
Re: Deployment assembly failed on Juno [message #1240474 is a reply to message #1240460] Thu, 06 February 2014 14:47 Go to previous messageGo to next message
David Delannoy is currently offline David Delannoy
Messages: 2
Registered: February 2014
Junior Member
Hi,

Thanks for your answer. Of course it's about the WEB-INF/lib in .metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp?\wtpwebapps" in my workspace.

Thanks for your help,
David
Re: Deployment assembly failed on Juno [message #1240524 is a reply to message #1240474] Thu, 06 February 2014 17:20 Go to previous message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1310
Registered: July 2009
Senior Member
On 2/6/2014 9:47 AM, David Delannoy wrote:
> Hi,
>
> Thanks for your answer. Of course it's about the WEB-INF/lib in
> .metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\tmp?\wtpwebapps" in my
> workspace.
>
> Thanks for your help,
> David

In the ".settings/org.eclipse.wst.common.component" file of your Dynamic
Web Project, do you see something like the following related to your
Java project?

<dependent-module archiveName="UtilityProject.jar"
deploy-path="/WEB-INF/lib"
handle="module:/resource/UtilityProject/UtilityProject">
<dependency-type>uses</dependency-type>
</dependent-module>

For the same file in the the Java project, you should see something like:

<wb-module deploy-name="UtilityProject">
<wb-resource deploy-path="/" source-path="/src"/>
</wb-module>

Do your projects appear to have the equivalent?

Cheers,
Larry
Previous Topic:Starting out with Web
Next Topic:Would like to have a different version of HTTP Server
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 12:59:45 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02952 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software