Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » [Texo] Table Name Prefix ignored if Entity extends an abstract class
[Texo] Table Name Prefix ignored if Entity extends an abstract class [message #1226362] Wed, 01 January 2014 14:15 Go to next message
Ralf Heydenreich is currently offline Ralf Heydenreich
Messages: 119
Registered: July 2009
Senior Member
Hi all,
in my ORM Annotation (within annotationis model) I've defined a Table
Name Prefix ("FKT_"). This prefix is added correctly to each table for
an entity which doesn't extend another class. But if I extend from an
abstract superclass, the prefix for the table is ignored (I'm using
InheritanceType.TABLE_PER_CLASS). Do I have to put the table name
manually into each extended entity?

TIA,
Ralf.
Re: [Texo] Table Name Prefix ignored if Entity extends an abstract class [message #1226441 is a reply to message #1226362] Wed, 01 January 2014 20:13 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin Taal
Messages: 5334
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Ralf,
Hmm it seems to be a bug, can you enter a bugzilla for it?

I am working on integrating texo with xcore, this takes some more time than expected, but after I have got that working
I will take a look at this one.

gr. Martin

On 01/01/2014 03:15 PM, Ralf Heydenreich wrote:
> Hi all,
> in my ORM Annotation (within annotationis model) I've defined a Table
> Name Prefix ("FKT_"). This prefix is added correctly to each table for
> an entity which doesn't extend another class. But if I extend from an
> abstract superclass, the prefix for the table is ignored (I'm using
> InheritanceType.TABLE_PER_CLASS). Do I have to put the table name
> manually into each extended entity?
>
> TIA,
> Ralf.
>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@xxxxxxxx - mtaal@xxxxxxxx
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: [Texo] Table Name Prefix ignored if Entity extends an abstract class [message #1226499 is a reply to message #1226441] Wed, 01 January 2014 23:30 Go to previous message
Ralf Heydenreich is currently offline Ralf Heydenreich
Messages: 119
Registered: July 2009
Senior Member
Am 01.01.2014 21:13, schrieb Martin Taal:
> Hi Ralf,
> Hmm it seems to be a bug, can you enter a bugzilla for it?
>
> I am working on integrating texo with xcore, this takes some more time
> than expected, but after I have got that working I will take a look at
> this one.
>
> gr. Martin
>

Hi Martin,
I filed a bug: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=424797

Regards,
Ralf.
Previous Topic:[EMF Validation] IBatchValidator.validate returns "No constraints were evaluated."
Next Topic:[CDO] Minor patches for 4.3
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 23 02:37:07 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01679 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software