Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Possible bug in WebService Explorer?
Possible bug in WebService Explorer? [message #198507] Sun, 19 August 2007 22:53 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: mchmiel21.tlen.pl

Hi,

I am using WTP for 2 weeks and on my mashine it is so annoying I cannot
work properly. I think that the main reson is that ive got only 512 MB
of RAM. The pure Eclipse is much much faster I must say that Netbeans
with Enterprise Pack is faster on my machine.

For my Webservices I must use Tomcat as a deployment Environment so I
have chosen Axis2 rather them RPC-WS on GlassFish.

I tried to generate from WSDL several times my webservices. After a
while I have noticed that when I generate a webservice with a Test
option the WebService Explorer opens up in an alternate application
window outside the Eclipse. Using Test webservice on the WSDL file opens
up the webservice explorer inside Eclipse. The problem is on my WTP the
inside window is not working (when showing the service reponse i always
get the webrowser page showing errors in conetnt) and the outside
browser works fine. Problem is I do not know how to open outside
webservise explorer whitout generating a webservice again.
Do you know the way?

And one more thing the outside explorer points the webservic on the
http: protocol
an inside explorer points the file: or platform:
where is the diference which of this is right?

Thanks in advance
mchmiel
Re: Possible bug in WebService Explorer? [message #198545 is a reply to message #198507] Tue, 21 August 2007 01:23 Go to previous message
Allan Zhang is currently offline Allan ZhangFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Mariusz Chmielewski wrote:
> Hi,
>
> I am using WTP for 2 weeks and on my mashine it is so annoying I cannot
> work properly. I think that the main reson is that ive got only 512 MB
> of RAM. The pure Eclipse is much much faster I must say that Netbeans
> with Enterprise Pack is faster on my machine.
>
> For my Webservices I must use Tomcat as a deployment Environment so I
> have chosen Axis2 rather them RPC-WS on GlassFish.
>
> I tried to generate from WSDL several times my webservices. After a
> while I have noticed that when I generate a webservice with a Test
> option the WebService Explorer opens up in an alternate application
> window outside the Eclipse. Using Test webservice on the WSDL file opens
> up the webservice explorer inside Eclipse. The problem is on my WTP the
> inside window is not working (when showing the service reponse i always
> get the webrowser page showing errors in conetnt) and the outside
> browser works fine. Problem is I do not know how to open outside
> webservise explorer whitout generating a webservice again.
> Do you know the way?

To use outside browser, go to "Window" -> "Preference"
Open up "General" -> "Web Browser" and select "Use external Web browswe".

Hope this help,
Allan

>
> And one more thing the outside explorer points the webservic on the
> http: protocol
> an inside explorer points the file: or platform:
> where is the diference which of this is right?
>
> Thanks in advance
> mchmiel
Previous Topic:Nested WebContent Directory for Dynamic Web Projects
Next Topic:need tutorial
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 24 09:28:16 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01837 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software