Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » Problem while exporting eclipse product
Problem while exporting eclipse product [message #1219321] Tue, 03 December 2013 10:40 Go to next message
Sofia Nom is currently offline Sofia Nom
Messages: 2
Registered: November 2013
Junior Member
I'm using eclipse xtext and I have created a new application. It works fine, but when I 'm trying to export it using Eclipse Product export wizard, I get three errors:

1. Unable to find plug-in: org.apache.commons.httpclient.source_3.1.0.qualifier. Please check the error log for more details.

2. Unable to find plug-in: org.eclipse.ecf.provider.filetransfer.httpclient4.source_1.0.200.qualifier. Please check the error log for more details.

3. Unable to find plug-in: com.ibm.icu.source_50.1.0.qualifier. Please check the error log for more details.

It works fine anyway, but how can I fix these?

[Updated on: Tue, 03 December 2013 10:42]

Report message to a moderator

Re: Problem while exporting eclipse product [message #1219596 is a reply to message #1219321] Wed, 04 December 2013 19:53 Go to previous message
Christian Dietrich is currently offline Christian Dietrich
Messages: 6327
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

does not seem to be xtext specific.
so either install the sources for these plugins too so that they can be found or dont export the sources?
Previous Topic:Problem between Xbase 2.4.0 and 2.4.3
Next Topic:DSL Formatter does not execute
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 30 16:00:35 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.11425 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software