Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » No editor descriptor for id
No editor descriptor for id [message #190547] Wed, 28 March 2007 14:53 Go to next message
Pierre-Henry Perret is currently offline Pierre-Henry Perret
Messages: 33
Registered: July 2009
Member
I have installed wtp and when I edit an xml file it logs the followings
messages:
---------------------------
org.eclipse.ui.PartInitException: No editor descriptor for id
org.eclipse.wst.xml.ui.internal.tabletree.XMLMultiPageEditor Part
org.eclipse.ui.internal.EditorReference.createPartHelper(Edi torReference.java:541)
....
org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage.openEditor(WorkbenchPa ge.java:2485)
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:170)
...
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:336 )
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:280)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:977)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:952)
--------------------------

What is the orirgin of this problem?
Re: No editor descriptor for id [message #190563 is a reply to message #190547] Wed, 28 March 2007 17:37 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin Dahyabhai
Messages: 2310
Registered: July 2009
Senior Member
Pierre-Henry Perret wrote:
>
> I have installed wtp and when I edit an xml file it logs the followings
> messages:
> ---------------------------
> org.eclipse.ui.PartInitException: No editor descriptor for id
> org.eclipse.wst.xml.ui.internal.tabletree.XMLMultiPageEditor Part
> org.eclipse.ui.internal.EditorReference.createPartHelper(Edi torReference.java:541)
>
> ...
> org.eclipse.ui.internal.WorkbenchPage.openEditor(WorkbenchPa ge.java:2485)
> org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:170)
>
> ..
> at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:336 )
> at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:280)
> at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:977)
> at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:952)
> --------------------------
>
> What is the orirgin of this problem?
>


Could you be missing a prerequisite such as JEM or EMF?

--
Nitin Dahyabhai
Structured Source Editor


---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP, IBM
Previous Topic:JSP validation and Struts tags
Next Topic:BEA WebLogic Server support in WTP 2.0
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 22:54:02 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01486 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software