Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Website » top Navbar tabs
top Navbar tabs [message #17895] Wed, 21 June 2006 13:09 Go to next message
Haytham Yassine is currently offline Haytham Yassine
Messages: 7
Registered: July 2009
Junior Member
Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work either.
Do you have any idea about what might be causing this?
http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/

-Haytham Y.
Re: top Navbar tabs [message #17913 is a reply to message #17895] Wed, 21 June 2006 21:16 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: john.eclipsefaq.org

Haytham Yassine wrote:
> Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
> eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
> page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work either.
> Do you have any idea about what might be causing this?
> http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/

I assume for people on the outside that would be:

http://download.eclipse.org/downloads/drops/I20060620-1010/t est/
--
Re: top Navbar tabs [message #17925 is a reply to message #17895] Thu, 22 June 2006 13:22 Go to previous messageGo to next message
Eclipse Webmaster is currently offline Eclipse Webmaster
Messages: 476746
Registered: July 2009
Senior Member
Here are some thoughts:

1. Your CSS files have local paths:
http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/I2006062 0-1010/test/stylesheets/visual.css
#header {
background-image: url(C:/junk/header_bg.gif);
background-position: top left;
background-repeat: repeat-x;
}
#searchbar {
background-image: url(C:/junk/searchbar_bg.gif);

2. The same stylesheet has URLs that are relative to www.eclipse.org,
but because you're running this on download.eclipse.org (and the various
IBM fullmoons), they don't work:
background-image:
url(/eclipse.org-common/themes/Phoenix/images/leftnav_bullet .gif);

3. I'd highly recommend not placing eclipse.org-common, nor your
stylesheets inside the build directory, as you'll be duplicating a whole
bunch of files for each build, and fixing an issue with the page layout
will be a time-consuming chore.

D.




Haytham Yassine wrote:
> Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
> eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
> page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work either.
> Do you have any idea about what might be causing this?
> http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/
>
> -Haytham Y.
>
>

--

Eclipse WebMaster - webmaster@eclipse.org
Questions? Consult the WebMaster FAQ at
http://wiki.eclipse.org/index.php/Webmaster_FAQ
View my status at http://wiki.eclipse.org/index.php/WebMaster
Re: top Navbar tabs [message #17938 is a reply to message #17925] Thu, 22 June 2006 17:55 Go to previous messageGo to next message
Haytham Yassine is currently offline Haytham Yassine
Messages: 7
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Denis,
Yeah I was testing my pages locally, that's why I had the url to the C
directory. I updated them and everything's working fine.

Thanks,
Haytham

"Eclipse WebMaster (Denis Roy)" <webmaster@eclipse.org> wrote in message
news:e7e5i9$lm1$1@utils.eclipse.org...
> Here are some thoughts:
>
> 1. Your CSS files have local paths:
>
http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/I2006062 0-1010/test/stylesheets/visual.css
> #header {
> background-image: url(C:/junk/header_bg.gif);
> background-position: top left;
> background-repeat: repeat-x;
> }
> #searchbar {
> background-image: url(C:/junk/searchbar_bg.gif);
>
> 2. The same stylesheet has URLs that are relative to www.eclipse.org,
> but because you're running this on download.eclipse.org (and the various
> IBM fullmoons), they don't work:
> background-image:
> url(/eclipse.org-common/themes/Phoenix/images/leftnav_bullet .gif);
>
> 3. I'd highly recommend not placing eclipse.org-common, nor your
> stylesheets inside the build directory, as you'll be duplicating a whole
> bunch of files for each build, and fixing an issue with the page layout
> will be a time-consuming chore.
>
> D.
>
>
>
>
> Haytham Yassine wrote:
> > Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
> > eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
> > page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work
either.
> > Do you have any idea about what might be causing this?
> > http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/
> >
> > -Haytham Y.
> >
> >
>
> --
>
> Eclipse WebMaster - webmaster@eclipse.org
> Questions? Consult the WebMaster FAQ at
> http://wiki.eclipse.org/index.php/Webmaster_FAQ
> View my status at http://wiki.eclipse.org/index.php/WebMaster
Re: top Navbar tabs [message #17951 is a reply to message #17925] Thu, 06 July 2006 13:50 Go to previous messageGo to next message
Kim Moir is currently offline Kim Moir
Messages: 39
Registered: July 2009
Member
Denis,

What approach would you suggest for people who need to use the Phoenix
code on a local mirror? Copy it to a central location on the mirror.
In the php, set a condition that if the hostname is not eclipse.org, use
the copy, otherwise point to the eclipse.org version?

Kim



that people use who need to use the Phoenix code on a local mirror an

Eclipse WebMaster (Denis Roy) wrote:
> Here are some thoughts:
>
> 1. Your CSS files have local paths:
> http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/I2006062 0-1010/test/stylesheets/visual.css
>
> #header {
> background-image: url(C:/junk/header_bg.gif);
> background-position: top left;
> background-repeat: repeat-x;
> }
> #searchbar {
> background-image: url(C:/junk/searchbar_bg.gif);
>
> 2. The same stylesheet has URLs that are relative to www.eclipse.org,
> but because you're running this on download.eclipse.org (and the various
> IBM fullmoons), they don't work:
> background-image:
> url(/eclipse.org-common/themes/Phoenix/images/leftnav_bullet .gif);
>
> 3. I'd highly recommend not placing eclipse.org-common, nor your
> stylesheets inside the build directory, as you'll be duplicating a whole
> bunch of files for each build, and fixing an issue with the page layout
> will be a time-consuming chore.
>
> D.
>
>
>
>
> Haytham Yassine wrote:
>
>> Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
>> eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
>> page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work
>> either.
>> Do you have any idea about what might be causing this?
>> http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/
>>
>> -Haytham Y.
>>
>>
>
Re: top Navbar tabs [message #17965 is a reply to message #17951] Fri, 07 July 2006 20:02 Go to previous message
Eclipse Webmaster is currently offline Eclipse Webmaster
Messages: 476746
Registered: July 2009
Senior Member
I would suggest you install eclipse.org-common (from CVS) into
/eclipse/downloads, so that all your drops/ directories can reference
it. Keep your references relative (../../ etc) and this should all work
fine on mirror sites.

D.

Kim Moir wrote:
> Denis,
>
> What approach would you suggest for people who need to use the Phoenix
> code on a local mirror? Copy it to a central location on the mirror. In
> the php, set a condition that if the hostname is not eclipse.org, use
> the copy, otherwise point to the eclipse.org version?
>
> Kim
>
>
>
> that people use who need to use the Phoenix code on a local mirror an
>
> Eclipse WebMaster (Denis Roy) wrote:
>> Here are some thoughts:
>>
>> 1. Your CSS files have local paths:
>> http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/I2006062 0-1010/test/stylesheets/visual.css
>>
>> #header {
>> background-image: url(C:/junk/header_bg.gif);
>> background-position: top left;
>> background-repeat: repeat-x;
>> }
>> #searchbar {
>> background-image: url(C:/junk/searchbar_bg.gif);
>>
>> 2. The same stylesheet has URLs that are relative to www.eclipse.org,
>> but because you're running this on download.eclipse.org (and the
>> various IBM fullmoons), they don't work:
>> background-image:
>> url(/eclipse.org-common/themes/Phoenix/images/leftnav_bullet .gif);
>>
>> 3. I'd highly recommend not placing eclipse.org-common, nor your
>> stylesheets inside the build directory, as you'll be duplicating a
>> whole bunch of files for each build, and fixing an issue with the page
>> layout will be a time-consuming chore.
>>
>> D.
>>
>>
>>
>>
>> Haytham Yassine wrote:
>>
>>> Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
>>> eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
>>> page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work
>>> either.
>>> Do you have any idea about what might be causing this?
>>> http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/
>>>
>>> -Haytham Y.
>>>
>>>
>>

--

Eclipse WebMaster - webmaster@eclipse.org
Questions? Consult the WebMaster FAQ at
http://wiki.eclipse.org/index.php/Webmaster_FAQ
View my status at http://wiki.eclipse.org/index.php/WebMaster
Re: top Navbar tabs [message #569800 is a reply to message #17895] Wed, 21 June 2006 21:16 Go to previous message
John Arthorne is currently offline John Arthorne
Messages: 174
Registered: July 2009
Senior Member
Haytham Yassine wrote:
> Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
> eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
> page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work either.
> Do you have any idea about what might be causing this?
> http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/

I assume for people on the outside that would be:

http://download.eclipse.org/downloads/drops/I20060620-1010/t est/
--
Re: top Navbar tabs [message #569827 is a reply to message #17895] Thu, 22 June 2006 13:22 Go to previous message
Eclipse Webmaster is currently offline Eclipse Webmaster
Messages: 476746
Registered: July 2009
Senior Member
Here are some thoughts:

1. Your CSS files have local paths:
http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/I2006062 0-1010/test/stylesheets/visual.css
#header {
background-image: url(C:/junk/header_bg.gif);
background-position: top left;
background-repeat: repeat-x;
}
#searchbar {
background-image: url(C:/junk/searchbar_bg.gif);

2. The same stylesheet has URLs that are relative to www.eclipse.org,
but because you're running this on download.eclipse.org (and the various
IBM fullmoons), they don't work:
background-image:
url(/eclipse.org-common/themes/Phoenix/images/leftnav_bullet .gif);

3. I'd highly recommend not placing eclipse.org-common, nor your
stylesheets inside the build directory, as you'll be duplicating a whole
bunch of files for each build, and fixing an issue with the page layout
will be a time-consuming chore.

D.




Haytham Yassine wrote:
> Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
> eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
> page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work either.
> Do you have any idea about what might be causing this?
> http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/
>
> -Haytham Y.
>
>

--

Eclipse WebMaster - webmaster@eclipse.org
Questions? Consult the WebMaster FAQ at
http://wiki.eclipse.org/index.php/Webmaster_FAQ
View my status at http://wiki.eclipse.org/index.php/WebMaster
Re: top Navbar tabs [message #569848 is a reply to message #17925] Thu, 22 June 2006 17:55 Go to previous message
Haytham Yassine is currently offline Haytham Yassine
Messages: 7
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Denis,
Yeah I was testing my pages locally, that's why I had the url to the C
directory. I updated them and everything's working fine.

Thanks,
Haytham

"Eclipse WebMaster (Denis Roy)" <webmaster@eclipse.org> wrote in message
news:e7e5i9$lm1$1@utils.eclipse.org...
> Here are some thoughts:
>
> 1. Your CSS files have local paths:
>
http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/I2006062 0-1010/test/stylesheets/visual.css
> #header {
> background-image: url(C:/junk/header_bg.gif);
> background-position: top left;
> background-repeat: repeat-x;
> }
> #searchbar {
> background-image: url(C:/junk/searchbar_bg.gif);
>
> 2. The same stylesheet has URLs that are relative to www.eclipse.org,
> but because you're running this on download.eclipse.org (and the various
> IBM fullmoons), they don't work:
> background-image:
> url(/eclipse.org-common/themes/Phoenix/images/leftnav_bullet .gif);
>
> 3. I'd highly recommend not placing eclipse.org-common, nor your
> stylesheets inside the build directory, as you'll be duplicating a whole
> bunch of files for each build, and fixing an issue with the page layout
> will be a time-consuming chore.
>
> D.
>
>
>
>
> Haytham Yassine wrote:
> > Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
> > eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
> > page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work
either.
> > Do you have any idea about what might be causing this?
> > http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/
> >
> > -Haytham Y.
> >
> >
>
> --
>
> Eclipse WebMaster - webmaster@eclipse.org
> Questions? Consult the WebMaster FAQ at
> http://wiki.eclipse.org/index.php/Webmaster_FAQ
> View my status at http://wiki.eclipse.org/index.php/WebMaster
Re: top Navbar tabs [message #569868 is a reply to message #17925] Thu, 06 July 2006 13:50 Go to previous message
Kim Moir is currently offline Kim Moir
Messages: 39
Registered: July 2009
Member
Denis,

What approach would you suggest for people who need to use the Phoenix
code on a local mirror? Copy it to a central location on the mirror.
In the php, set a condition that if the hostname is not eclipse.org, use
the copy, otherwise point to the eclipse.org version?

Kim



that people use who need to use the Phoenix code on a local mirror an

Eclipse WebMaster (Denis Roy) wrote:
> Here are some thoughts:
>
> 1. Your CSS files have local paths:
> http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/I2006062 0-1010/test/stylesheets/visual.css
>
> #header {
> background-image: url(C:/junk/header_bg.gif);
> background-position: top left;
> background-repeat: repeat-x;
> }
> #searchbar {
> background-image: url(C:/junk/searchbar_bg.gif);
>
> 2. The same stylesheet has URLs that are relative to www.eclipse.org,
> but because you're running this on download.eclipse.org (and the various
> IBM fullmoons), they don't work:
> background-image:
> url(/eclipse.org-common/themes/Phoenix/images/leftnav_bullet .gif);
>
> 3. I'd highly recommend not placing eclipse.org-common, nor your
> stylesheets inside the build directory, as you'll be duplicating a whole
> bunch of files for each build, and fixing an issue with the page layout
> will be a time-consuming chore.
>
> D.
>
>
>
>
> Haytham Yassine wrote:
>
>> Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
>> eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
>> page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work
>> either.
>> Do you have any idea about what might be causing this?
>> http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/
>>
>> -Haytham Y.
>>
>>
>
Re: top Navbar tabs [message #569893 is a reply to message #17951] Fri, 07 July 2006 20:02 Go to previous message
Eclipse Webmaster is currently offline Eclipse Webmaster
Messages: 476746
Registered: July 2009
Senior Member
I would suggest you install eclipse.org-common (from CVS) into
/eclipse/downloads, so that all your drops/ directories can reference
it. Keep your references relative (../../ etc) and this should all work
fine on mirror sites.

D.

Kim Moir wrote:
> Denis,
>
> What approach would you suggest for people who need to use the Phoenix
> code on a local mirror? Copy it to a central location on the mirror. In
> the php, set a condition that if the hostname is not eclipse.org, use
> the copy, otherwise point to the eclipse.org version?
>
> Kim
>
>
>
> that people use who need to use the Phoenix code on a local mirror an
>
> Eclipse WebMaster (Denis Roy) wrote:
>> Here are some thoughts:
>>
>> 1. Your CSS files have local paths:
>> http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/I2006062 0-1010/test/stylesheets/visual.css
>>
>> #header {
>> background-image: url(C:/junk/header_bg.gif);
>> background-position: top left;
>> background-repeat: repeat-x;
>> }
>> #searchbar {
>> background-image: url(C:/junk/searchbar_bg.gif);
>>
>> 2. The same stylesheet has URLs that are relative to www.eclipse.org,
>> but because you're running this on download.eclipse.org (and the
>> various IBM fullmoons), they don't work:
>> background-image:
>> url(/eclipse.org-common/themes/Phoenix/images/leftnav_bullet .gif);
>>
>> 3. I'd highly recommend not placing eclipse.org-common, nor your
>> stylesheets inside the build directory, as you'll be duplicating a
>> whole bunch of files for each build, and fixing an issue with the page
>> layout will be a time-consuming chore.
>>
>> D.
>>
>>
>>
>>
>> Haytham Yassine wrote:
>>
>>> Hi, I can't manage to seperate my top Navbar list into tabs as in the
>>> eclipse.org main page. I tried copying the whole code of the eclipse.org
>>> page to try and see if the tabs appear correctly and it didn't work
>>> either.
>>> Do you have any idea about what might be causing this?
>>> http://fullmoon.ottawa.ibm.com/downloads/drops/I20060620-101 0/test/
>>>
>>> -Haytham Y.
>>>
>>>
>>

--

Eclipse WebMaster - webmaster@eclipse.org
Questions? Consult the WebMaster FAQ at
http://wiki.eclipse.org/index.php/Webmaster_FAQ
View my status at http://wiki.eclipse.org/index.php/WebMaster
Previous Topic:Unable to get WTP/PHPEclipse/XAMPP to work for Phoenix pages testing
Next Topic:How to put browser redirect into PHP
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 17:53:39 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02178 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software