Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Hudson » After update to Hudson 3.1 groovy post build script doesn't work
After update to Hudson 3.1 groovy post build script doesn't work [message #1182774] Tue, 12 November 2013 12:01 Go to next message
Ireneusz Grala is currently offline Ireneusz Grala
Messages: 10
Registered: March 2013
Junior Member
Hello. I've reported a bug https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=421523 with groovy post build scripts. After updating to 3.1 the script doesn't work anymore. Groovy post build plugin was also updated to lastes version

Regards

Irek
Re: After update to Hudson 3.1 groovy post build script doesn't work [message #1183196 is a reply to message #1182774] Tue, 12 November 2013 18:03 Go to previous messageGo to next message
Winston Prakash is currently offline Winston Prakash
Messages: 427
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
Can you check if you have the Groovy-support-pligin (3.0.3) installed correctly along with groovy-post-build (1.9-h-2)?

Winston Prakash
Eclipse Hudson team
Re: After update to Hudson 3.1 groovy post build script doesn't work [message #1183316 is a reply to message #1183196] Tue, 12 November 2013 19:51 Go to previous message
Winston Prakash is currently offline Winston Prakash
Messages: 427
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
As Bob mentioned in the bug report, this is a regression in Hudson 3.1.0 and fixed in Hudson 3.1.1

Winston Prakash
Eclipse Hudson team

[Updated on: Tue, 12 November 2013 19:51]

Report message to a moderator

Previous Topic:Lunch build from another job list
Next Topic:Use of native svn binaries
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 21:41:11 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07206 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software