Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » Property view not usable
Property view not usable [message #1178404] Sat, 09 November 2013 16:33 Go to next message
Two Wire is currently offline Two WireFriend
Messages: 3
Registered: November 2013
Junior Member
Hi,

A little while ago Eclipse started acting up.
I cannot choose values from the Property view anymore.
And it is displayed in the upper corner as on the screenshot.
I used my eclipse installation and workspace from a backup, but it didn't solve the problem.
I also installed an older java version without any luck.

Do you know that problem and a solution??

Thanks!
  • Attachment: eclipse.jpg
    (Size: 74.32KB, Downloaded 69 times)
Re: Property view not usable [message #1179770 is a reply to message #1178404] Sun, 10 November 2013 14:35 Go to previous messageGo to next message
Stephan Herrmann is currently offline Stephan HerrmannFriend
Messages: 1036
Registered: July 2009
Senior Member
I don't exactly understand what's the problem (I see a properties view and what looks like a drop down selector for one specific property, you don't exactly say what's wrong with that - not usable ? - just unexpected placement ?).
Anyway, if there is indeed a bug it could either be a problem of the Android tooling or a general issue in Platform UI. Please ask the corresponding experts in their forum,
good luck
Stephan
Re: Property view not usable [message #1179885 is a reply to message #1179770] Sun, 10 November 2013 16:19 Go to previous messageGo to next message
Two Wire is currently offline Two WireFriend
Messages: 3
Registered: November 2013
Junior Member
I cannot select values from the drop down selector...
I downloaded the eclipse adt bundle, installed different java versions and used the workspace from my backup - nothing helped.
Even creating a new workspace and a new project didn't solve it.

Which forum is best for that kind of bug/problem?
Re: Property view not usable [message #1185309 is a reply to message #1179770] Thu, 14 November 2013 01:45 Go to previous message
Two Wire is currently offline Two WireFriend
Messages: 3
Registered: November 2013
Junior Member
It's a known problem, but I can't post a link here.
Workaround: switch to Android-18 in Graphical Layout (green Android top-right).
Previous Topic:Kepler UI Bug After Linux Upgrade
Next Topic:Eclipse loops when launching tests. How to investigate?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 10:14:52 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.18455 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software