Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Unable to read repository
Unable to read repository [message #1164417] Thu, 31 October 2013 13:17 Go to next message
Scott Wood is currently offline Scott Wood
Messages: 1
Registered: October 2013
Junior Member
My copy of eclipse on my windows box was getting sorely out of date so I figured I would just remove the old directory and install from scratch. I removed the old Eclipse tree from program files and removed the workspace tree under my user directory, downloaded Kepler and installed.

Eclipse runs fine, but when I went to 'Add new software' I keep getting "Unable to read repository at..." errors including the updates/4.3 and releases/kepler content.xml files.

But a couple of them work (I can't recall if it was AVR or ADT). This is also one of three different computers on my subnet and the other two are working fine. Just this one fails on some but not all repositories.
Clicking 'details' shows the same messages in the pop-up. Clicking 'Show error log' seems to do nothing.

I checked windows, no proxy settings to speak of. I checked preferences, set to native (I also tried 'Direct' with the same results)

I tried using -vm to point to different java installs I have on this box including variants of the jdk vs the jre. Same error(s)

Does anyone have any suggestions?
Re: Unable to read repository [message #1170708 is a reply to message #1164417] Mon, 04 November 2013 15:47 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin Dahyabhai
Messages: 2250
Registered: July 2009
Senior Member
Try placing Eclipse in a location owned entirely by your user login, rather than Program Files. You can also manually open the new workspace's .log file from its .metadata folder.

---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP, IBM
Previous Topic:Preferences navigation via links
Next Topic:Cannot add jar files into server classpath in eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 22 06:09:00 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01986 seconds