Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Exceptions in JSP editor
Exceptions in JSP editor [message #180288] Fri, 29 September 2006 12:18 Go to next message
Nicolás Lichtmaier is currently offline Nicolás Lichtmaier
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
I'm getting very weird errors in the JSP editor. I haven't done enything
weird to my Eclipse installation, I've just allowed the updated from the
Callisto update site.

These are log messages:

eclipse.buildId=M20060629-1905
java.version=1.6.0-beta2
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86, WS=gtk, NL=es_AR
Command-line arguments: -os linux -ws gtk -arch x86
This is a continuation of log file /home/nico/workspace/.metadata/.bak_0.log
Created Time: 2006-09-29 13:05:57.476

Error
Fri Sep 29 13:16:46 ART 2006
Unhandled event loop exception

and:

eclipse.buildId=M20060629-1905
java.version=1.6.0-beta2
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86, WS=gtk, NL=es_AR
Command-line arguments: -os linux -ws gtk -arch x86
This is a continuation of log file /home/nico/workspace/.metadata/.bak_0.log
Created Time: 2006-09-29 13:05:57.476

Error
Fri Sep 29 13:16:46 ART 2006
Failed to execute runnable (java.lang.LinkageError:
org/eclipse/emf/common/command/Command)

org.eclipse.swt.SWTException: Failed to execute runnable
(java.lang.LinkageError: org/eclipse/emf/common/command/Command)
at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3374)
at org.eclipse.swt.SWT.error(SWT.java:3297)
at
org.eclipse.swt.widgets.Synchronizer.runAsyncMessages(Synchr onizer.java:126)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runAsyncMessages(Display.jav a:3141)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :2843)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.jav a:1914)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:1878)
at
org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Work bench.java:419)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.j ava:149)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.run(IDEApplicatio n.java:95)
at
org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(Pl atformActivator.java:78)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .runApplication(EclipseAppLauncher.java:92)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .start(EclipseAppLauncher.java:68)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:400)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:177)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAcce ssorImpl.java:39)
at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMe thodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:589)
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:336 )
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:280)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:977)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:952)
Caused by: java.lang.LinkageError: org/eclipse/emf/common/command/Command
at
org.eclipse.wst.sse.ui.StructuredTextEditor.updateMenuText(S tructuredTextEditor.java:3261)
at
org.eclipse.wst.sse.ui.StructuredTextEditor.updateContentDep endentActions(StructuredTextEditor.java:3059)
at
org.eclipse.ui.texteditor.AbstractTextEditor$9.run(AbstractT extEditor.java:502)
at org.eclipse.swt.widgets.RunnableLock.run(RunnableLock.java:3 5)
at
org.eclipse.swt.widgets.Synchronizer.runAsyncMessages(Synchr onizer.java:123)
... 20 more


What might be the problem?

Thanks!
Re: Exceptions in JSP editor [message #180296 is a reply to message #180288] Fri, 29 September 2006 13:01 Go to previous message
Nicolás Lichtmaier is currently offline Nicolás Lichtmaier
Messages: 6
Registered: July 2009
Junior Member
> I'm getting very weird errors in the JSP editor. I haven't done enything
> weird to my Eclipse installation, I've just allowed the updated from the
> Callisto update site.

The problem dissapeared when I went to an older EMF version, so it must
be an EMF problem.

Here's a bug report of this:
https://www.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=159312 .

Thanks!
Previous Topic:Support for Tomcat AntiJar Locking...Needed for Publishing...
Next Topic:will WTP from callisto updates site work on Eclipse 3.2.1?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 24 01:31:09 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02371 seconds