Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » e(fx)clipse » Grails app not running in debug mode in Eclipse Kepler
Grails app not running in debug mode in Eclipse Kepler [message #1154929] Fri, 25 October 2013 15:08
Ravikumar Maddi is currently offline Ravikumar Maddi
Messages: 1
Registered: September 2013
Junior Member
Grails app not running in debug mode in Eclipse Kepler, but it working in run mode.

Please help me if you have any idea.

Previous, i am using Eclipse June, but in Juno some times the basic functions(copy/paste, shortcut keys) also not working. So i moved to Kepler. But Kepler making this issue.

I am getting output below, and after no response

Log:

| Loading Grails 2.3.0.RC2
| Configuring classpath
| Error SLF4J: Class path contains multiple SLF4J bindings.
| Error SLF4J: Actual binding is of type [org.slf4j.impl.GrailsSlf4jLoggerFactory]
| Configuring classpath.
| Environment set to development.....
| Packaging Grails application.....
Copying properties file...
Updated web.xml for session information
| Running Grails application
C:\workspaces\Sample\...\deploy\dev\log4j.xml
| Running Grails application.
Previous Topic:Want edit css of MessageDialog of e(fx)lipse
Next Topic:Specifying Splashscreen location
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 06:22:11 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02043 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software