Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Websphere, WTP 1.5.1 and slow Republish
Websphere, WTP 1.5.1 and slow Republish [message #176226] Thu, 03 August 2006 14:00 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: sezmillenium.yahoo.es

Hi people!

I have Eclipse 3.2 Callisto and Websphere 3.2 for ejbs. I upgraded Wtp from
1.5.0 to 1.5.1 because websphere give me an error, and with this update,
it's works well.

My problem is when publish or republish my project. It takes 2 -3 minutes.
It's a problem because is very slow. Does anybody know another WTP Websphere
connector or publish in hot?

Thanks!
Re: Websphere, WTP 1.5.1 and slow Republish [message #176829 is a reply to message #176226] Thu, 10 August 2006 23:28 Go to previous message
Rob Lintern is currently offline Rob LinternFriend
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
I'm also finding publishing to WebSphere Application Server (WAS 6.0.2.9
ND) very slow with eclipse 3.2/Callisto (2-3 mins). My CPU going at 100%
the whole time which seems a bit excesive. Is there more 'work' going on
here than needs to be?
Previous Topic:starting IBM websphere (WAS 6.0.2.7) from eclipse with security enabled
Next Topic:How to programmly export a war?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 05:59:31 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07096 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software