Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Problem when creating new component diagram using existing components and relationships.
Problem when creating new component diagram using existing components and relationships. [message #1140554] Wed, 16 October 2013 08:45
John Morey is currently offline John Morey
Messages: 1
Registered: October 2013
Junior Member
I am seeing that already existing Realization and Usage links are displayed as Dependency links when the are placed on a new component diagram. Shouldn't the links be displayed as the correct type on the new diagram?

I am using Kepler with Papyrus.

To Reproduce: Created a component diagram with two components, an interface, and a Usage link from one component to the interface and an Interface Realization link. Notice the the links are displayed as solid lines with a cup at the end of the usage link and nothing at the end of the interface realization link. Now create a new diagram and drag the components and interface created above on it. Now drag on the two links that were created above. Notice that the links are displayed as plain dependency links instead of the Usage and Interface Realization links that they are.

I've attached a picture showing both the diagram as created from scratch (left side) and via drag-n-drop of the existing components and links (right side).

I would expect the links to be displayed correctly (i.e as Usage or Interface Realization, not Dependency) on both diagrams. Should they be?

Thanks for any help or info.

Previous Topic:Update 10.0 to 10.1 Issue
Next Topic:Problem with multiple stereotype icon and expression
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 10:45:07 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01647 seconds