Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » starting IBM websphere (WAS 6.0.2.7) from eclipse with security enabled
starting IBM websphere (WAS 6.0.2.7) from eclipse with security enabled [message #174905] Wed, 19 July 2006 12:57 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: chs.tipas.at

with 3.2. callisto
how do we get the username and password in ?

lg,
chris
Re: starting IBM websphere (WAS 6.0.2.7) from eclipse with security enabled [message #176816 is a reply to message #174905] Thu, 10 August 2006 20:26 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: charles.benassaya.free.fr

Hello Chris,

I need too.
Have you find how to do this ?
Thanks

Charles

> with 3.2. callisto
> how do we get the username and password in ?
> lg,
> chris
Re: starting IBM websphere (WAS 6.0.2.7) from eclipse with security enabled [message #176824 is a reply to message #176816] Thu, 10 August 2006 23:24 Go to previous message
Rob Lintern is currently offline Rob Lintern
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
I managed to get mine to work by putting the proper username and password
into [path to my WAS 6 profile]\properties\soap.client.props

Cheers,
Rob
Previous Topic:Two web service questions
Next Topic:Websphere, WTP 1.5.1 and slow Republish
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 22:22:09 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02291 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software