Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Eclipse+gdb JTAG
Eclipse+gdb JTAG [message #1132645] Fri, 11 October 2013 09:38 Go to next message
xeron16gmail.com xrn is currently offline xeron16gmail.com xrnFriend
Messages: 2
Registered: October 2013
Junior Member
HI

I have a big problem and i want to ask you mayby you can help me Wink I have the AVR Dragon and want to use Eclipse with JTAG. When i use Jungo driver all works fine in Atmel Studio 6.1 when i change driver to lib usb (1.2.6) and run Eclipse i have little problem. I used this guide

avr-eclipse.sourceforge.net/wiki/index.php/Debugging

This is console snapshot for AVaRICE

forum.atnel.pl/_obrazki/o/1867/87e6dcf15458a7d83bfb35073761a1ed.jpg

i add --detach in command because when i dont write it process stop when show

Defaulting JTAG bitrate to 250 kHz.

Ok, AVaRICE is runing. Now i try run Debug and in console i see this error

No symbol table is loaded. Use the "file" command.

and

tbreak main
No symbol table is loaded. Use the "file" command


Screenshot

forum.atnel.pl/_obrazki/o/1867/52e0efd125458fdd1d5c580e76910c33.jpg

Debugging proces stop at 99% and my Dragon blinking with frequency ~5Hz (fast)

And i have 1 more ask it is good settings for Debug Configuraton ?

forum.atnel.pl/_obrazki/o/1867/1690bab15a2c8b5e6e033088e263601b.jpg

Ofc i try chande workspace directory.

I'm waiting for help. Thx for all replays
Re: Eclipse+gdb JTAG [message #1132895 is a reply to message #1132645] Fri, 11 October 2013 13:11 Go to previous messageGo to next message
Marc Khouzam is currently offline Marc KhouzamFriend
Messages: 285
Registered: July 2009
Senior Member
In the startup tab of your launch, there is a checkbox for "Load Image" or one for "Load symbols" that should allow GDB to get the symbols and not complain anymore.

Marc
Re: Eclipse+gdb JTAG [message #1133076 is a reply to message #1132895] Fri, 11 October 2013 15:43 Go to previous messageGo to next message
xeron16gmail.com xrn is currently offline xeron16gmail.com xrnFriend
Messages: 2
Registered: October 2013
Junior Member
Thx for replay but i have mark this options. I use Image and Symbols
Re: Eclipse+gdb JTAG [message #1133101 is a reply to message #1133076] Fri, 11 October 2013 16:05 Go to previous message
Marc Khouzam is currently offline Marc KhouzamFriend
Messages: 285
Registered: July 2009
Senior Member
You can look at the 'gdb traces' and see if there are any errors about symbols:
http://wiki.eclipse.org/CDT/User/FAQ#I.27ve_been_asked_for_.27gdb_traces.27.2C_where_can_I_find_them.3F
Previous Topic:Extension point loading problem
Next Topic:Using wx-config in CDT 8.1.1 using Eclipse' build mechanism?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 04:46:00 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.13088 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software