Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Website » CVS server problems?
CVS server problems? [message #16258] Sat, 11 February 2006 13:59 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: alex_blewitt.yahoo.com

I get some wierd problems when using the CVS server to checkout files. Every other CVS attempt seems to end in a 'connection reset' message.

It's almost as if there's some kind of round-robin load-balancer that's sending the requests to cvs1.internal.eclipse.org and cvs2.internal.eclipse.org, but that cvs2.internal.eclipse.org is down and can't be reached.

Not sure if this is a known issue, but if I mention it here it might get picked up and/or forwarded to people who know more about it.

Alex.
Re: CVS server problems? [message #16271 is a reply to message #16258] Mon, 13 February 2006 13:41 Go to previous message
Eclipse Webmaster is currently offline Eclipse Webmaster
Messages: 462794
Registered: July 2009
Senior Member
Your best bet is to e-mail me directly, or open a bug against Eclipse
Foundation/Community/CVS.

I tested anonymous CVS, and it's running fine on all servers.

D.

Alex Blewitt wrote:
> I get some wierd problems when using the CVS server to checkout files. Every other CVS attempt seems to end in a 'connection reset' message.
>
> It's almost as if there's some kind of round-robin load-balancer that's sending the requests to cvs1.internal.eclipse.org and cvs2.internal.eclipse.org, but that cvs2.internal.eclipse.org is down and can't be reached.
>
> Not sure if this is a known issue, but if I mention it here it might get picked up and/or forwarded to people who know more about it.
>
> Alex.

--

Eclipse WebMaster - webmaster@eclipse.org
Questions? Consult the WebMaster FAQ at
http://wiki.eclipse.org/index.php/Webmaster_FAQ
View my status at http://wiki.eclipse.org/index.php/WebMaster
Re: CVS server problems? [message #568731 is a reply to message #16258] Mon, 13 February 2006 13:41 Go to previous message
Eclipse Webmaster is currently offline Eclipse Webmaster
Messages: 462794
Registered: July 2009
Senior Member
Your best bet is to e-mail me directly, or open a bug against Eclipse
Foundation/Community/CVS.

I tested anonymous CVS, and it's running fine on all servers.

D.

Alex Blewitt wrote:
> I get some wierd problems when using the CVS server to checkout files. Every other CVS attempt seems to end in a 'connection reset' message.
>
> It's almost as if there's some kind of round-robin load-balancer that's sending the requests to cvs1.internal.eclipse.org and cvs2.internal.eclipse.org, but that cvs2.internal.eclipse.org is down and can't be reached.
>
> Not sure if this is a known issue, but if I mention it here it might get picked up and/or forwarded to people who know more about it.
>
> Alex.

--

Eclipse WebMaster - webmaster@eclipse.org
Questions? Consult the WebMaster FAQ at
http://wiki.eclipse.org/index.php/Webmaster_FAQ
View my status at http://wiki.eclipse.org/index.php/WebMaster
Previous Topic:CVS server problems?
Next Topic:_projectCommon.php and the download link
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 30 10:22:29 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.10830 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software