Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » getting error restarting war application
getting error restarting war application [message #170813] Thu, 08 June 2006 09:28 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: ingo.bischofs.toshibatec-tgis.com

Hi reader,

i've got some trouble re-starting a war packaged .jsp application after
having it succesfully installed.

I am using tomcat 5.5.17 and wst 1.0.2.. To create the .war file i am
using the web tools platform export function.

Installing the war file using the tomcat manager application works well.
Due to having the need for stopping and re-starting the application, i
found out, that re-starting it using the tomcat manager fails with a
null point er exception.

Does anyone of you have had the same probelm and maybe any workaround??

thx

ingo
Re: getting error restarting war application [message #171059 is a reply to message #170813] Mon, 12 June 2006 13:40 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: dserodio.gmail.com

Ingo Bischofs wrote:
> Hi reader,
>
> i've got some trouble re-starting a war packaged .jsp application after
> having it succesfully installed.
>
> I am using tomcat 5.5.17 and wst 1.0.2.. To create the .war file i am
> using the web tools platform export function.
>
> Installing the war file using the tomcat manager application works well.
> Due to having the need for stopping and re-starting the application, i
> found out, that re-starting it using the tomcat manager fails with a
> null point er exception.
>
> Does anyone of you have had the same probelm and maybe any workaround??

I have this problem with Tomcat often, and from I've gathered it's
caused by use of commons-logging. Unfortunately, I don't know of any
workaround. Because of this, I'm researching for alternatives to Tomcat.

HTH,
Daniel Serodio
Re: getting error restarting war application [message #171067 is a reply to message #171059] Mon, 12 June 2006 13:52 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: ingo.bischofs.toshibatec-tgis.com

Daniel Serodio schrieb:
> Ingo Bischofs wrote:
>> Hi reader,
>>
>> i've got some trouble re-starting a war packaged .jsp application after
>> having it succesfully installed.
>>
>> I am using tomcat 5.5.17 and wst 1.0.2.. To create the .war file i am
>> using the web tools platform export function.
>>
>> Installing the war file using the tomcat manager application works well.
>> Due to having the need for stopping and re-starting the application, i
>> found out, that re-starting it using the tomcat manager fails with a
>> null point er exception.
>>
>> Does anyone of you have had the same probelm and maybe any workaround??
>
> I have this problem with Tomcat often, and from I've gathered it's
> caused by use of commons-logging. Unfortunately, I don't know of any
> workaround. Because of this, I'm researching for alternatives to Tomcat.
>
> HTH,
> Daniel Serodio

Hi again,

i've posted that issue to tomcat user list too - but have no reply so
far. I am still not sure whether this problem is tomcat related or
related to wtp and it's way of packing .war files.

It would be nice to hear if any other reader has encountered the same
problems as we (daniel/me) did.....

Maybe it is possible to localize the problem more detailed than.

thx

btw: thx@daniel for your reply..
Previous Topic:Deploying to the root context...
Next Topic:JSP editing
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 22 21:47:36 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01508 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software