Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » WTP jsp code completion bug ?
WTP jsp code completion bug ? [message #170542] Mon, 05 June 2006 08:22 Go to next message
Nicolas Bihan is currently offline Nicolas Bihan
Messages: 49
Registered: July 2009
Member
Hello,

I tried the last release of WTP 1.5RC4.
When I open my JSF project I don't have anymore the code completion for
the JSF taglibs ? (It's working on this project with WTP 1.0)

Is it a bug or I need to setup something to do it pease ?

Thanks,

Nicolas Bihan
Re: WTP jsp code completion bug ? [message #170717 is a reply to message #170542] Tue, 06 June 2006 13:05 Go to previous message
Nicolas Bihan is currently offline Nicolas Bihan
Messages: 49
Registered: July 2009
Member
Ok, I just found the good set up :)

Just add this line in my classpath and the completion is back :

<classpathentry kind="con"
path="org.eclipse.jst.j2ee.internal.web.container"/>


NBN a écrit :
> Hello,
>
> I tried the last release of WTP 1.5RC4.
> When I open my JSF project I don't have anymore the code completion for
> the JSF taglibs ? (It's working on this project with WTP 1.0)
>
> Is it a bug or I need to setup something to do it pease ?
>
> Thanks,
>
> Nicolas Bihan
Previous Topic:Installation from scratch impossible
Next Topic:1.5rc4 what's fixed
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 13:42:20 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02354 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software