Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Can't debug JSPs
Can't debug JSPs [message #170146] Thu, 25 May 2006 12:51 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: camposj.gmail.com

Setup a new OC4J 10.1.3 server with WTP 1.0.2 as described in
http://www.eclipse.org/webtools/community/tutorials/OracleSe rverAdapter/OracleServerAdapter.html

Built a new test Dinamic Web Project an JSP. Set a breakpoint in a java
line and hit debug as -> debug on server

The JSP runs to completion and ignores the breakpoints.

What am I missing?

Thank you

João Campos
Re: Can't debug JSPs [message #171291 is a reply to message #170146] Thu, 15 June 2006 04:14 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin Dahyabhai
Messages: 2251
Registered: July 2009
Senior Member
Joao Campos wrote:
> Setup a new OC4J 10.1.3 server with WTP 1.0.2 as described in
> http://www.eclipse.org/webtools/community/tutorials/OracleSe rverAdapter/OracleServerAdapter.html
>
> Built a new test Dinamic Web Project an JSP. Set a breakpoint in a java
> line and hit debug as -> debug on server
>
> The JSP runs to completion and ignores the breakpoints.
>
> What am I missing?

According to this Oracle blog, there's still some setup that needs
to be done on the installed server to allow for debugging JSPs.

http://www.orablogs.com/shay/archives/001476.html
http://forums.oracle.com/forums/thread.jspa?messageID=123090 8

Given how hard it was to find even that, it might make for a good
feature request:
https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=Web%20To ols&component=jst.server

--
- Nitin


---
Nitin Dahyabhai
Eclipse WTP, IBM
Previous Topic:Rough idea for JSP code completion?
Next Topic:how to add my codes to code assist in html editor?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 27 07:07:05 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05227 seconds