Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Epsilon » Problem Opening Wizard
Problem Opening Wizard [message #1118517] Fri, 27 September 2013 13:40 Go to next message
Tarcísio Couto is currently offline Tarcísio CoutoFriend
Messages: 29
Registered: May 2013
Junior Member
Guys, when I try to create a diagram, the following error happen:

The selected wizard could not be started.
Plug-in tarcisio.diagram was unable to load class arquivo.diagram.part.ArquivoCreationWizard.
An error occurred while automatically activating bundle tarcisio.diagram (1119).
Re: Problem Opening Wizard [message #1121443 is a reply to message #1118517] Mon, 30 September 2013 16:25 Go to previous message
Antonio Garcia-Dominguez is currently offline Antonio Garcia-DominguezFriend
Messages: 309
Registered: January 2010
Senior Member
That means that the plug-in implementing your wizard could not be started. It could be due to many different reasons. Have you tried using the Error Log or OSGi Console views to see why it couldn't be activated?

[Updated on: Mon, 30 September 2013 16:25]

Report message to a moderator

Previous Topic:EObjectValidator.validate() is called multiple times for models that are based on several packages
Next Topic:New Pallet
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 22 23:53:06 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01665 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software