Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » high CPU usage on BP
high CPU usage on BP [message #167502] Tue, 25 April 2006 09:12 Go to next message
Zohar Amir is currently offline Zohar Amir
Messages: 419
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,
I just came across an issue that when a breakpoint is hit, CPU usage jumps
to >90% . Before I continue investigating this I wanted to know if anyone
else experienced this.
I'm running eclipse 3.2 RC1 + WTP M6 on Win XP.
Thanks,
Zohar.
Re: high CPU usage on BP [message #167600 is a reply to message #167502] Wed, 26 April 2006 08:16 Go to previous messageGo to next message
Jason Tian is currently offline Jason Tian
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
I have the same issue with u. It does not stop at the break point.
I am using Eclipse 3.2 RC1 & WTP 1.5RC1
Re: high CPU usage on BP [message #167647 is a reply to message #167502] Wed, 26 April 2006 19:45 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: ifedorenko.rogers.com

Yes, I saw this problem. In my case, this happened when the suspected
thread was not visible in Debug view and the problem was going away when
I scrolled Debug view to see all stack frames of the suspended thread.
This Eclipse bug was fixed as part of solution for bug 120200 (post RC1).

Zohar wrote:
> Hi,
> I just came across an issue that when a breakpoint is hit, CPU usage jumps
> to >90% . Before I continue investigating this I wanted to know if anyone
> else experienced this.
> I'm running eclipse 3.2 RC1 + WTP M6 on Win XP.
> Thanks,
> Zohar.
>
>
Re: high CPU usage on BP [message #167664 is a reply to message #167647] Thu, 27 April 2006 05:36 Go to previous messageGo to next message
Zohar Amir is currently offline Zohar Amir
Messages: 419
Registered: July 2009
Senior Member
But did you also see the CPU soaring?
"Igor Fedorenko" <ifedorenko@rogers.com> wrote in message
news:e2oil0$ce3$1@utils.eclipse.org...
> Yes, I saw this problem. In my case, this happened when the suspected
> thread was not visible in Debug view and the problem was going away when I
> scrolled Debug view to see all stack frames of the suspended thread. This
> Eclipse bug was fixed as part of solution for bug 120200 (post RC1).
>
> Zohar wrote:
>> Hi,
>> I just came across an issue that when a breakpoint is hit, CPU usage
>> jumps to >90% . Before I continue investigating this I wanted to know if
>> anyone else experienced this.
>> I'm running eclipse 3.2 RC1 + WTP M6 on Win XP.
>> Thanks,
>> Zohar.
Re: high CPU usage on BP [message #167742 is a reply to message #167664] Thu, 27 April 2006 16:13 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: ifedorenko.rogers.com

Yes, CPU usage was 100%.

Zohar wrote:
> But did you also see the CPU soaring?
> "Igor Fedorenko" <ifedorenko@rogers.com> wrote in message
> news:e2oil0$ce3$1@utils.eclipse.org...
>> Yes, I saw this problem. In my case, this happened when the suspected
>> thread was not visible in Debug view and the problem was going away when I
>> scrolled Debug view to see all stack frames of the suspended thread. This
>> Eclipse bug was fixed as part of solution for bug 120200 (post RC1).
>>
>> Zohar wrote:
>>> Hi,
>>> I just came across an issue that when a breakpoint is hit, CPU usage
>>> jumps to >90% . Before I continue investigating this I wanted to know if
>>> anyone else experienced this.
>>> I'm running eclipse 3.2 RC1 + WTP M6 on Win XP.
>>> Thanks,
>>> Zohar.
>
>
Previous Topic:1.5M6 and Processing Dirty Regions
Next Topic:Exception: org.apache.jasper.JasperException: /Result.jsp(10,0)
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 18:16:35 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02624 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software