Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Problem with button
Problem with button [message #1108214] Fri, 13 September 2013 14:11 Go to next message
Pawel Bet is currently offline Pawel BetFriend
Messages: 5
Registered: July 2013
Junior Member
Hi all,

Somebody can tell me why when I try click in one button sometimes Jubula doesn't see him. In object mapping I have red dot in this component.On the other hand, sometimes everything it's fine and then i have yellow dot?!

Pawel
Re: Problem with button [message #1110801 is a reply to message #1108214] Tue, 17 September 2013 10:37 Go to previous message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1193
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

The red dot means that the component cannot be found, even straight after mapping it. The yellow dot means that it can be found, but it is close to the threshold of not being found.

It sounds like your application is changing frequently, or is so dynamic that the component names change while it is running. You should probably name the component using setName (swing) or setData (swt).

Best regards,
Alex
Previous Topic:Problem by deploying the fragment for the AUT extension
Next Topic:TesterClass to handle CTabFolders
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 15:48:56 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02016 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software