Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » WSDL Editor - unable to set type for a custom type element
WSDL Editor - unable to set type for a custom type element [message #166689] Thu, 13 April 2006 07:12 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: na.na.com

Hi,

I have created a WSDL file for a service I am writing in perl. After
creating a new complex type, adding a sequence and then a few elements
I am unable to alter the type for any of those elements.

I have tried following the tutorial for the WSDL editor and there is a
dialogue box that is shown that I am unable to find. There is a
button next to the type description that has three dots inside which I
assume would enable you to make a selection (using the dialogue) but
this does not do anything.

I can edit the WSDL directly to alter the type of these elements which
is successful and shown on the interface.

I am using R-1.0.2RC1-200604070459 and Eclipse 3.1.2.

Any help would be appreciated.

Cheers,
Tom
Re: WSDL Editor - unable to set type for a custom type element [message #166696 is a reply to message #166689] Thu, 13 April 2006 08:50 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: na.na.com

All sorted, it was me being stupid which is usually the case.

I had not correctly defined my namespaces.

Cheers,
Tom


On Thu, 13 Apr 2006 08:12:02 +0100, Tom <na@na.com> wrote:

>Hi,
>
>I have created a WSDL file for a service I am writing in perl. After
>creating a new complex type, adding a sequence and then a few elements
>I am unable to alter the type for any of those elements.
>
>I have tried following the tutorial for the WSDL editor and there is a
>dialogue box that is shown that I am unable to find. There is a
>button next to the type description that has three dots inside which I
>assume would enable you to make a selection (using the dialogue) but
>this does not do anything.
>
>I can edit the WSDL directly to alter the type of these elements which
>is successful and shown on the interface.
>
>I am using R-1.0.2RC1-200604070459 and Eclipse 3.1.2.
>
>Any help would be appreciated.
>
>Cheers,
>Tom
Previous Topic:Writing a custom server plugin
Next Topic:Dali EJB3-JPA tooling priorities – feedback requested
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 23:39:34 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03822 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software